Erg´o nomic

Ergonomiani (ja vaimoni) vaati siirtämään studionurkkaukseni keskeltä olohuoneen lattiaa nurkemmaksi. Mahtavata! Vielä taannoin olin ihan ällikkänä huomiostani, että jos sijoittaisin tarkkailukaiuttimeni takaa avoimeen kirjahyllyymme ja istuisin läppärin kanssa japanilaistyylisesti istuintyynyllä lattialla, niin soundi ja ergonomia olisi huipussaan.
Noh soundi oli kyllä hyvä, mutta tällanen parimetrinen hujoppihan kököttää lattialla selkä körmyllään miten sattuu ja kohta on jäsenet jumissa.
Nyt sitä istutaan kuin ihmiset konsanaan. Soundi on kohtalainen, mutta ergonomia oiva.
Sitäpaitsi, enhän minä kotonani tee yleensä kuin editointihommeleita ja esituotantoa. studiossa voipi sitten hifistellä kunnolla.
Ainoa huono puoli tässä uudessa systeemissä on se, että työtuolini on myös kissamme valtaistuin. Pitää varmaan hoitaa joku varausvihko tms...

Workspace

Ja sitten asiasta toiseen:

Tuli taas lista uutuuslevyistä, joista valita arvioon mieleisensä. Erään levyn kohdalla humio kiinnittyi jälleen kerran mainosmiesten kykyyn tuottaa absurdeja lauseita:

"Take Thatin ohella myös New Kids On The Block on tekemässä onnistunutta paluuta."

Ja sivutakseni vielä Helsingissä vellovaa graffiti keskustelua, päivän hesarissa eräs
Lääkintöneuvos on keksinyt ultimaalisen ratkaisun töhryongelmaan:

"Erillaisilla harmaan sävyillä töhryjen päälle maalattaisiin esimerkiksi poutapilviä tai piparkakkuja.
Nämä eivät loukkaisi kenenkään kauneudentajua."

Varsinkin tämä "kauneudentajun loukkaamattomuus", on jo käsitteenä niin upea, että meinas mennä herne väärään sieraimeen.

Kommentit

Suositut tekstit