Valokuvatorstai-Kotoinen

Koti


* * * *


Päivitystä:
Tällainen kirje tuli valokuvatorstain moderaattorilta, joten unohtakaa koko juttu ja nauttikaa vaimoni tisseistä ihan vaan ilman taide aspektia. Niin minäkin teen!

"Hei,

olet osallistunut valokuvatorstain viikon 39. haasteeseen. Kiitoksia
mielenkiinnosta aiheeseen. Torstain moderaattorit jättivät kuvan
linkkilistan ulkopuolelle. Valokuvatorstaissa muita kuin kuvaajan itsestään
ottamia tunnistettavia henkilökuvia on julkaistu hyvin rajoitetusti. Emme
voi täältä käsin tietää, mikä on kuvaajan ja kuvattavan suhde toisiinsa.
Yksityiselämän paljasteluun ja hupailuun on netissä tarjolla runsaasti muita
kanavia.

Tervetuloa osallistumaan jollakin muulla kuvalla!"

Kommentit

 1. Hoh hoh. Onpas niillä pipo tiukalla. Järki sanoo, että ensin kysytään, että onko kohteen lupa ennen kuin sensuroidaan. Noh. Siihen vain sitten itse kuvaan munasilteen, katotaan mistä keksivät sitten naputtaa?

  VastaaPoista
 2. Minusta nyt ollaan hienosteltu termeissä. Valokuvatorstain säännöissä pitäisi sanoa ihan suoraan, että sukupuolimoraalisesti arvelluttavat kuvat sensuroidaan. Tissit ja peenikset piiloon. Jos sensuurin sääntönä on vain tunnistettava henkilökuva, parhaista menneistä ja tulevista kuvistani kaikki saisivat julkaisemattomuustuomion.

  Valokuvatorstaissa on hyväksytty esimerkiksi kenkämyymälän sivulta kopsattu mainoskuva, jonka torstaaja on itsekin myöntänyt kopsatuksi. Linjakkuutta pitäisi olla.

  VastaaPoista
 3. HUHUHUHUHUH... ihme nihkeilyä!

  VastaaPoista
 4. Tsih, tissit!

  Mutta joo, onpas kummaa moinen valokuvatorstain aatostelu.

  VastaaPoista
 5. Mainio kuva, oma häpeänsä jos eivät kelpuuta kisa-antia kaunistamaan.

  VastaaPoista
 6. Niin eipä siinä sinäänsä mitään, että ihmisten yksityisyyden suojaa varjeltais, mutta samallahan sitä olis voinu kysyä, kun muutenkin postia jaksoivat bannista laittaa.
  Ja linjattomuus ärsyttää.
  tjeu:
  Kaverin munat:
  http://tinyurl.com/2gn5wm
  Ja Stripparin tissit:
  http://tinyurl.com/25wd2e

  VastaaPoista
 7. Kumma jos nettiin ei saa laittaa ihmisen kuvia... siis omaan blogiin ja siihen ei sitten suostuta linkittämään. Olen todella suuttunut.

  VastaaPoista
 8. Valokuvatorstaissa tuon kuvan myötä myös kielletään täysin elämän realistisuus. Tuo nyt vain on todellisuutta, ainakin kaikissa normaaleissa kodeissa. Jos sen esittäminen on jotenkin siveetöntä tai törkeää, mutta kaverin bilemunat tai stripparin tissit ei, niin todella vaikea käsittää, että mitä ihmettä Valokuvatorstai oikein hakee. Jälleen kerran vain yksi "kivakiva" puuhastelunurkka, jossa ajan ja suosion myötä ylläpidolle nousee neste hattuun?

  VastaaPoista
 9. Minusta tuo oli älyttömän viehko ja kodikas kuva. Hitti. Sen pipon häpeä, joka ei torstaiteemaan tuota hyväksy. Emme me ole Amerikassa, jossa kaikki uikkarialueen paljaus on saatanasta, vaan saunan luvatussa maassa, jossa uikkarit ovat saat... tai no ei sentään. Mut kumminkin.

  VastaaPoista
 10. No huh huh, nimittäin, ihan mieletöntä kuivap***uilua (suokaa anteeksi kielenkäyttönä, mutta tämä oli ainoa täysin kuvaava termi jonka tähän yhteyteen keksin)!

  Kotoisassa laatukuvassa SAA JUMALAUT NÄKYÄ TISSIT! Tuo olisi varmasti olisi mennyt läpi, jos vaimokulta olisi mairein madonnanilmein esitellyt tissejään imetystehtävässä. Mutta terve aikuinen ei tissisillään loiki ilman hyvää ja jumalista syytä, kyllä jämpti on niin.

  VastaaPoista
 11. Heh, mikä typopurkaus! Aihe herätti selvästi sisäisen barbaarini.

  VastaaPoista
 12. Siis voi jumalauta!Ei ole hyväksyttävää tämmöinen sensurointi! Saisimmeko ystävällisesti tietää, mitä vastasit, jos vastasit valokuvatorstain moderaattorin meiliin..????

  Kuva on mielestäni superkodikas ja erittäin lämmintunnelmainen, huippuotos V-torstaissa tai missä tahansa!
  -minh-

  VastaaPoista
 13. Kivat tisut, hyvin piristi ankeaa työpäivää.

  VastaaPoista
 14. Kaunis, todella kotoinen tunnelma.
  -eh, katoin nuo kaiketi "hyväksytyt" kuvat... tää bannattu on ihan toista.
  Eksyin sivuille ihan muusta syytä, mutta kerrankin kommentoin johonkin jotain.
  Melkein vuosi kulunut näköjään tuosta.

  VastaaPoista
 15. hassua, miten netissä voikin eksyä paikasta toiseen, ja aiheesta toiseen: Minä hain kuvahaulla käsitystä siitä, millainen soitin on pimpparauta ja kaikenlaistahan sieltä löytyi. Mutta tähän keskusteluun lisäisin eriävän mielipiteen, nimittäin ymmärrän hyvin julkaisemattomuuspäätöksen. Kuva jää kuitenkin ikuisesti nettiin ja tuntematta olosuhteita ei voi tietää, julkaistaanko kuva luvalla vai ilman.

  Nyt ymmärrän, että kuva on luvalla otettu ja se näyttää hyvältä, sellaiselta luonnolliselta ja erilaiselta kuvalta. Ja tuntuu jännältä lukea muiden kommentteja vaimostasi; itse en vaimostani olisi julkaissut tuollaista kuvaa enkä olisi halunnut lukea muiden kommenttejakaan... Tämä menee yli ahdasmielisen ihmisen rajojen, useammankin. Kiitos ajatuksista ja hyvää jatkoa sinulle ja vaimollesi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit