Suuri vastamelukuulokeodysseia

Ollut taas kaikenlaista. Jopa lomaakin! Sen vaan sanon, että jos et joko halua tehdä yhtään mitään, ja/tai sitten tykkäät tosi paljon kiipeilystä, niin mene Kalymnokselle!

Sinänsä suutarin lapsella ei ole taaskaan kenkiä, että mä oon tosiaan suunnitellut koko tämän vuoden hinta/laatusuhteeltaan maailman parhaita vastamelukuulokkeita yhdessä Valcon ihmisten kanssa, mutta oon jotain tosi epämääräistä sivulausetta lukuunottamatta unohtanut hehkuttaa hommaa täällä blogissani ihan kokonaan.

Nopeasti kerrattuna: Petyin markkinoiden tarjontaan hyvistä langattomista vastamelukuulokkeista. Joko ne olivat soundiltaan, käyttömukavuudeltaan tai vastameluominaisuuksiltaan melko, tai ihan paskoja, tai sitten todella kalliita, eivätkä sittenkään läheskään täydellisiä.
Joten piti tehdä itse paremmat.Näitä on nyt protonnu ja demonnu tän homman aikana lukuisa määrä tän maan eturivin ääni-ihmisiä, jotka oikeasti ymmärtää hyvän päälle ja hehkutus on ollut ihan hämmentävän hyvää.
Viimeksi tänään tuli Tero "terttu" Arnbergiltä viesti, että: "Ei saatana, ihanat luurit!!! ❤ "

Mutta linkitetäänpäs tähän blogiini Valcon blogiin kirjoittamani kaksiosainen blogitekstini aiheen tiimoilta. Metaa nääs!


Sekä:

Kommentit

Suositut tekstit