Aikakauden päätös

Heipiö!

Taas tuli yksi etappi täyteen, nimittäin pitkäaikainen ihanuusorkesterini Sound Explosion Band, pani pillit pussiin määräämättömäksi ajaksi.
Jukka Poika, tuo bändin päätyöllistäjä hakee vaihtelua soundiinsa uuden, pienemmän kokoonpanon kanssa. Se kitarampaa soittavampi Hulkkonen muutti Norjaan ja Bommi Tommi lähti maailmanympärysmatkalle. Bändi ei siis ole kuollut. Se vain haisee vähän hassulle, joten pitää vähän tuulettaa.
Bändi
Vuosien varrelle osuu kyllä massiivisen paljon niitä hyviä ja ikimuistoisia keikkareissuja. On tullut kierrettyä ihan ihme kuppiloita just siellä kuuluisassa hevon vitun korvessa. Odotukset ovat olleet ihan nollissa, mutta sitten illan keikka onkin ollut taas pitkässä sarjassamme: "Ihan paras ikinä!"
Myös suomen kaikki isoimmat lavat on otettu haltuun, oli ne sitten klubeilla, tahi festareilla. Myös pari mahtavaa ulkkarikeikkaa ollaan heitetty Norjan ja Tanskan Reggaefestareilla.

JP & SEB
Mieletön määrä hyviä tilanteita, ihmisiä ja oppia on jäänyt mieleen. Ja tiedän kyllä että kaikkia aina kiinnostaa ne kamalimmat keikkakokemukset, mutta niitä teidän pitää ikäväkyllä kelata vanhoista postauksistani. En mä ole niitä pantannut. Tapanani ei ole haukkua turhaan, mutta asiasta saa sanoa, hyvässä kuin pahassakin. Painotus toki aina hyvällä.
Se etten niitä nyt ala esille nostelemaan, johtuu yksinkertaisesti siitä, että moisia on turha jäädä jälkeenpäin murehtimaan. Puutunutta jalkaa ravistellaan ja jatketaan matkaa.
Lahti
Ylen arenalta löytyy muuten viimekeväällä Tohlopissa taltioitu Jukka Poika & Sound Explosion Bandin keikka. Allekirjoittanut hoiti sekä salisoundit paikanpäällä, että loppumiksauksen täällä omalla Kesthouse -studiollani. Snadi sääli, että siihen on lätkäisty ylellä päälle vielä aika tanakka masterkompressori, mutta se lienee kompromissi sen puolesta, että soundi raikaa kivasti television omistakin kailottimista. Musiikin hengittämisen kustannuksella tosin.
Vappen
Mitäkö nyt sitten? No mä jatkan entiseen malliin masterointi ja miksaushommia pajallani.
Samalla vedän YO-Talon tekniikkaa ja käyn työntelemässä laatikkoa eri firmojen huppari päällä, hyötyliikunnan merkeissä.
Keikoille saa ja tulee pyytää. Pidemmät pestit on aina suotavia, mutta ihan yksittäiskeikatkin huomioidaan.
"Muuten kyllä, mutta kun mies asuu siellä Tampereella" Ja höpö höpö! Mun ammattiini kuuluu matkustaminen. Täältä pölähtää suurimpaan osaan aktiivisinta keikkasuomea parissa tunnissa.
jazmanaut sinne gmailiin, niin  kyllä lähtee!

Skumppa
Lähettäjä Jukka Poika
Lähettäjä Jukka Poika

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit