Hjello kullannuput!

Kevättä on rinnassa, siis siinä kuorikerroksessa. Katupöly vastaavasti yrittää täyttää keuhkot ja hengitystiehyet. Ei oo nimittäin miesmuistiin pölynnyt näin paljon. Tampereella tuo lumi suli rysäyksellä, eikä putsauskalusto ole pysynyt perässä. Kaupunki on ilmeisesti luopunut suolauksista tms. ja syytänyt kolme kertaa normaalia enemmän hiekkaa kevyen liikenteen väylille.
Onneksi hokasin tilata hyvissä ajoin merinovillaputkikaulurin, jonka saa pyöräillessä naaman eteen rosvomoodiin ja joka plokkaa pahimman pölyn erinomaisesti.

Se mistä loppuvuodesta jo jonnin verran jubailinkin, eli miksaus/masterointifasiliteettini hiominen täydelliseksi, sekä asialle pyhitettyjen nettisivujen teko, on yllättäen edistynyt, tässä alkuvuoden kiireitten lomassa.
Joku kerta kirjoitan ja kertoilen ihan ajan kanssa uudesta kuuntelustani. Mutta kerrottakoot tässä alustavasti, että näyttää erittäin vahvasti siltä, että nuo amphionin One18 skobet, ryyditettynä Genen 7070a -subilla ovat löytäneet paikkansa ja ilmiselvästi tulleet jäädäkseen. Itseasiassa subi on vähän liioittelua 90% musamateriaalilla, mutta kun tuo nyt on tuossa on niin...
Voi kuulostaa hurjalta väitteeltä, mutta mulla on nyt paras ja tarkin lähikenttäkuuntelu, mitä olen koskaan kuullut! Resoluutio on ihan ilon kyyneleitä nostattavan naurettavan mahtava. Ja mä sentäs olen luuhannut aika monissa läntisen pallonpuoliskon studioissa.
Nettidomainitkin on hallussa ja jotain kivaa ja uutta on sillä rintamalla odotettavissa joskus ensikuun puolella.
amphion
Hauskasti muuten törmäsin viikonloppuna toisiin kotimaisiin pönttöihin, jotka nekin olivat melkolailla "ehanat". Kävin suomenlinnan studion avajaisissa. (Pitkä tarina tiivistettynä: Seawolf studiot ajettiin alas ja Bommi Tommi meni sitten hoitamaan koko kompleksin itselleen.)
Oli aika hulppeat puitteet. Genelec oli iskenyt tilaisuuteen ja asentanut joka huoneeseen demohenkisesti vain parasta, mitä heilä on tajota. Träkkäyshuoneessa tapitti kaksi ihan helvetin rumaa pömpeliä. Siis niin rumaa, että ne menivät hienon puolelle heilahtamalla. 8351a oli nimi. Viiniä oli siihen mennessä kulunut jo rutkasti, mutta härregood! Me likes! Hintaahan noilla oli tietty tuplat verrattuna amphioneihin, joten sai niiltä odottaakin suorituskykyä

Pari keikkaakin tuossa oli pitkästä aikaa Sound Explosion Bändin kanssa. Keulilla meillä oli Raappana ja Puppa J. Eli tarjoiltiin reilut parituntia musiikkia putkeen, per kaupunki.
Ai että toimiko? Ai että toimii!!!
puppa
Oulun nelifemma, Jyväskylän Lutakko ja Kuopion Henkka, saivat osansa. Oli kyllä superilystiä!
Ens viikonloppuna ollaan Porissa ja Hämeenlinnassa.
Ouluun oli muuten avattu erinomaisen autenttinen meksikolaisravintola Coyoacán. Suosittelen tsekkaamaan ja testaamaan myös erinomaiset tequilansa. Ja unohtakaa jo se suola ja sitruuna!

Löysin muuten vihdoinkin toisen meidän toisen kitaristimme kombolle the mikrofonin. Audiotechnikan halpiskonkka AT2020 elementin eteen, eikä se tarvi muuta, kuin alapäänleikkurin. Täydellistä ja vieläpä edullista lystiä!

Kommentit

Suositut tekstit