perjantaina, kesäkuuta 28, 2013

Juhannustaikoi

Kesä on siitä vekkulia aikaa, että internet vetää puoleensa vielä vähemmän, kuin televisio.
Illat menee mieluummin parvekkeella kirjan ja teekupposen parissa.

Pikakelataan nyt pari viikkoa kummiskin.

Ensin käytin kissan vuosihuollossa. Karvakaverilla on vieläkin lievä astma ja sitten se on hivenen läski. Eli ei mitään uuta sillä rintamalla.

Sitten sumplin itseni Kaarinaan, jossa oli jonkinmoista pikkufestaria teltassa. Onneksipa teltassa, koska siä satoi kosolti. Pätevää ja jämäkkää virolaista ukkoa oli tonteilla, mikä on piristävää, kun kaikki etelän ihmeet ei aina ole olleet.


Vuorossa taas lungi viikko, joka vierähti aurinkoisina päivinä ölöväilystä ja sateisina avasin pitkästä aikaa konsolin ja hakkasin uusimman tombriderin lävitte. On muuten erinomaisen viihdyttävä peli!
Sitten saapuikin ruottinsukulaisia kylään ja mehän syötiin ja juotiin itsemme mukaviksi sillä välin, kun nuoriso meni usutuksesta pitkälautailemaan Tampereen yöhön. Taisivat tykästyä, kun lähtiissä piti ostaa omat lonkkarit.


Seuraavana oli vuorossa juhannusvirpomiset. Himoksella meni perjantai ja lauantai Jukan ja Raappanan följyssä. Aika tiukkoja vaihtoja, mutta koskapa tekniikka olinjälleen kerran Akun tehdas, niin linjatsekin jälkeen ehti käymään vielä kaffellakin. Näin!!!

Sen verran aikaisin oli aattokeikki, että ehdittiin stadiin ihan juhannuksenviettoonkin. Viettopaikka oli aukin ihan viimeiseen asti, mutta Hande kutsui landellelleen saunomaan ja grillaamaan. Pysähdys aakkosasemalla hakemassa ylihintaista perunaa ja ai että me saunottiinkin, grillaamisesta nyt puhumattakaan! Myös hukkumisenestoliikkeitä tuli suoritettua, kesän ensimmäistä kertaa.

Lauantaina keikka oli Mikkelissä. Siellä huvipuistossa. Siihen nähden että kertansa oli ensimmäinen, niin järjestelyt sujuivat ihan mallikkaasti. Ihmisiä toki olis voinu olla enemmän, artistien VIP-ruokailu oli syömäkelvotonta ja se bäkkärialueen ainoa bajamaja ruokoton, mutta muuten ihan jepa. Nyt voin muuten rehennellä sillä, että Samantha Fox on pissannut minun kakkani päälle!
Noin muuten armottomasta väsymyksestä huolimatta keikka ja boogie oli ihan mainio ja Temin kans on aina niin näppärää olla peräkkäin (juu juu) kun hällä on se taskulaskin aina siinä, niin voi itse ronklata samaan aikaan sitä helmitaulua asetuksiin. Sitäpaitti sillä on niin paskat jutut että ilo on aina taattu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti