torstaina, huhtikuuta 11, 2013

Sotaa ja rauhaa

Viime viikko olikin sitten luonteeltaan vallan toisenlainen.

Mä en voi näemmä tehdä tollasia kahden viikon rundeja. Eihän se nyt käy päinsä sitten mitenkään, että mulla menee melkein puolipäivää päästä COD:issa takas tasolleni. Se nyt synkkää, että pelikohtainen K/D menee miinukselle melkein kolmeksi tunniksi tollasen työhommelin takia. Tiätteks.

Viikolla poksautettiin vaimon kanssa auki shampanja ja shopattiin netissä. Olemme vahvasti ansainneet lomareissun ja kun kerta loppukuusta on pariviikkoa melkolailla vapaata, (Ei tarvinnu perua kuin kaksi keikkaa. Sori plutskut!) niin avot: Azorit kutsuvat meikäläisiä! Kuumia lähteitä ja mahtavia maisemia, niin keskellä Atlantin valtamerta kuin vain voipi!
Jori
Viikonloppuna ei ollut kuin yksi keikka ja sekin lauantaina. Sappee oli mesta ja meno mukava. Tai siis mulla oli. Se on akustisesti vekkuli silleen, että lavalla kaikki on alamidlepuuroa, joten bändi ei kuule toisiaan ja hädin tuskin itseään. Kuulemma hankala vetää, kun ei oo mitään käsitystä iskuista.
Noh pääasia, että mulla oli hyvä fiilis! Skittoissa oli koeponnistettavana RE-20:t a.k.a norsunkyrvät ja täytyy sanoa, että maistui! (pun nontend) Näitä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti