Talkkaring like a mo-fo...

Talkkarin hommissa ekaa kertaa noin puoleentoista vuoteen.

YO-talolle kävi kutsu ja mikäpä ettei, kun mesta on kiva, lähellä ja luppoaikaa muilta hommilta piisaa.
Talon kantahenkilö ohjeisti ennen kaukomaille lähtöään, että ainoo nou-nou mikä tulee mieleen on se, ettei verta lavalle.

Eka keikka oli perjantaina ja kun bändi rupes heti kärkeen tsekissä viritteleen pressua lavan etusosaan, niin sehän oli sitten heti ekka lause kun kuului: "Ei sitten muuten sitä verta sinne lavalle... ihan oikeesti."
Eli negaatiolla sisään. Illan aikana oli kolme doomibändiä, jotka soittivat ihan helvetin lujaa.
Mutta toisaalta kuitenkin todella hyvällä soundilla. Melkolailla puhdistavaa äänivallia. Ja täytyy sanoa, että ihan virkistävää tehdä piiitkästä aikaa metallia.
Död

Seuraavana päivänä oli kohtalaisen iisiä hommaa alá yks mikki ja etuvalot, kun tuvassa oli standup ihmisiä. Hetki naurantaa ja syöksy Klubille, missä Jätkä Jätkät veti tupaa täyteen. Juu, ihan oikeesti. Menin vapaa-ajallani keikalle!
Ja kyllä muuten toimii. Siinä on kevyesti yks Suomen parhaimpia livebändejä ja kun Eppu väänsi potikkaa, niin pysty heittäytyä antaumuksella musiikin kurimukseen, ekä tarvinnu kärvistellä miksaus-syndrooman kourissa.

Jätkäjätkät

Sunnuntai meni hääjuhlia vahtiessa, mikä kului pitkälti nettisurfaillessa ja lueskellessa.

Maanantai olikin vapaapäivä, joten purin olkkarin nurkasta kamerat, rouhin hieman ukea ja editeerasin viikon kuvista oheisen videopätkän:

Kommentit

Suositut tekstit