Kestein kreikan loma matka

Vihdoinkin lupaamani kuvakertomus taannoiselta Kreikanlomaltamme jee!

Kreikassa oli tosi lämmintä jo heti lento kentällä ja hotellissamme oli uimaallas jossa emme käyneet koska siellä oli merikin ihan rannassa ja mustaksi käristyneet permanentti rouvat haisivat pahalle.


Siellä rannalla joka oli pitkä oli uhanalaisia kilpikonnia kuoritumis hommissa ja se suljettiin aina ilta seitsemältä ja siksi tässä kuvassa ei ole ihmisiä mutta hieno vuori siinsi hori-sontissa.


Rannalla oli myös vanha linnoitus ja sen bunkkeri josta villiinnyin kuin ori ja otin paidan pois mikä oli virhe.


Yritin panna vähän aurinko voidetta selkään itse mutta en ylettänyt kunnolla ja paloin melkolailla ja sormenkuvat selässä nauratti vaimoa taajaan.


Onneksi olin ostanut lähimarketista edukasta kuohu viiniä liennyttämään kipua mutta ah mikä pettymyksen kanahäkki olikaan kun pullo osottautuikin mineraalivedeksi huiausta!!!


Onneksi lähellä oli monia drinksu baareja joihin mennä krebaamaan ja minäkin join drinkkejä vaikka olenkin mies ja hetero.


Seuraavana päivänä menimme kävelylle ja harrastimme ulko liikuntaakin


Myöskin kirkollis kulttuuriakin harrastimme sekä panimme keräys puu laatikkoon rahaa että menisi köyhien hyväksi vaikka vähän ihmetytti kun kaikki oli kirkon sisällä kullitettu ja sametilla vuorattu että missä on ne köyhät?


Myös paikallis mytolokisia jumal patsaita katselimme ihaillen että onpa ne osanneetkin ennen vanhaan hienosti tehdä ihan näköisiä.


Välillä piti pysähtyä virvoitus juomia juomaan ettei tule neste hukka eli liquid wolf heh heh.


Sitten jaksoi taas ihmetellä luonnon ihmeitä kuten balmupuita joissa ei ollut kookospähkinöitä?!!?Koska oltiin kerran kreikassa niin pitihän sitä käydä katselemassa vähän antiikin kreikan raunioita jotka ei kyllä olleet kovin vaikuttavia mutta kulkukissat olivat kuitenkin söpöjä.


Viime kerrasta viisastuneena ostin paikallista tila viiniä perhe pakkauksen kun maksoi vain kaksi euroa mutta se oli ihan vitun pahaa.


Mutta kaiken kaikkiaan loma matka oli sangen onnistunut ja meillä oli erittäin kivaa ja romantista ja olemme jo puhuneet keskenämme vaimon kanssa yhdessä että kreikkaan pitää päästä taas toistekin.


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit