Äänenhaalintaa

Erinomaisen psykedeelinen herätys tapahtui tänään.

Räpsin nimittäin eilen valoisia kuvia ja olin unohtanut salaman stand by- tilaan, sekä radiotriggerin päälle. Olisiko naapurissa joku työmaa, tai sitten joku ajelee radio-ohjattavilla kotonaan, evt. Mutta joka tapauksessa ko. laitteisto rupesi kymmenen aikaan räpsymään omiin nimiinsä.
Ilmeisen tehokas on salama, koska heräsin makuuhuoneessa, kun taas olohuoneen perimmäisessä nurkassa välkkyi!
Jasse 6
Olipas tässä muuten lähestulkoon kiireellishektillinen säätöviikko, kun isäni pyysi mua äänittämään sävellyskonserttinsa, johon oli tulossa vähän perhanan hyvä kokoonpano soittohommiin.

Minähän mielelläni, semminkin kun äänityskaluston piti olla kuulemma valmiina paikan päällä.
Edellisenä viikolla asianomaisille soiteltuani, selvisikin ettei siellä mitään kalustoa ole.
Noh läksin sitten pohjoiseen muutamaa päivää aiemmin säätöhommiin.
Kolmen puhelun ja facebookhillumisen kuluttua sain vuokralle Mackien mikserin, josta saipi kanavat ulos firewireä pitkin suoraan koneeseen. Ei ajuritarvetta, ei ongelmaa, joten se puoli kunnossa. Sitten keikkapaikalle penkomaan varastoa ja kas, siellähän on tarvittavat ständit, piuhat ja kaukokaapelikin. Pari noikun mikkiäkin löydän laatikon periltä ja vielä steroparin B&K:n mikkejä! homma näyttää jo paremmalta. Mikserin vuokraaja antaa käyttöön vielä neljä noikun 103:ta ja aina hövelistä Oulun soitintarvikkeesta saan lainaan SE:n isokalvoisen, sekä puikkoparin, joten elämä hymyilee jo nätisti.
Tietty toinen niistä B&K:sta, oli rikki, joiden varaan olin laskenut koko tilasoundin perustan, mutta onneksi naapurisalista sain vielä lainaan yhden 103- parin. Eri meininki, mutta itseasiassa herttapari olikin parempi ratkaisu. Sen verran kaikuvainen oli salin akustiikka.
Oktetti2
Keikka oli mitä mainioin. Ukot soittivat erinomaisesti ja jengi tykkäs. Materiaali oli heti bueno; Kanavat auki ja soundi oli aikalailla siinä.
Oktetti
Perjantaina istuttiin iltaa kaverin kämpillä ja hifisteltiin. Hän oli hommannut
Amphionin keskijäreät kailottimet ja no olihan ne hyvät! Vähän meitä ensin ujostutti naukkailla siinä pinot noiria ja luukuttaa Totoa, mutta sitten korkkasimme oluet ja panimme Stonea soimaan, niin kummasti helpotti.

Kommentit

Suositut tekstit