torstaina, elokuuta 09, 2012

Ystävällisin terveisin

Tällä viikolla vähän pienempiä paikkoja...

Forssa, tuo suurten linjojen kaupunki kutsui ja minähän lainaamaan autoa. Vaimo kyytiin ja köröttelemään pikkuteitä. Onneksi oli satelliittipaikannin, muuten ei olis ollu toivoakaan löytää oikeita risteyksiä. Käytiin sisustustavarakaupassa, keskellä ei midis. Siellä oli noin kaziljoona kertaa halvempaa, kuin niissä kaupunkien siustuskaupoissa. Tiedättehän ne liikeet, joiden ikkunoissa on liian ohuelti sivelty valkoisella maalilla puulaatikoita. Kirpputorillakin kävimme. Ostin räppilevyn.
Keikka oli torilla ja järjestäjä joku paikallinen yhdistys, jolle ei ilmeisesti ollut tämä tapahtumajärjestäminen ihan tuttua puuhaa. Aikamme ihmeteltiin, sekä bändi että tekniikka, että mitäköhän ihmettä täällä tapahtuu/tulee tapahtumaan? Kun "lavamanageri"kin puhui vain koko ajan puhelimeen ja huitoi kysyjiä kauemmaksi, otettiin homma haltuun siinä sitten ja ruvettiin sykkimään omiin nimiin.
Paikalla oli Soundcraftin Vi4 digidigi, jollaista en ollut ennen nähnytkään. Pelottavasta ulkomuodostaan huolimatta, se oli ihan pätevän oloinen ja jopa kohtalaisen looginen tiski. Paskan kuuloiset kaiut näin ensikuulemalta, mutta ehkä niistäkin löytyis parempia presettejä, kun perehtyisi.
Tasan vartti vedosta: Bussi pakattu ja käynnissä.

Seuraavana päivänä hyppäsin sinivalaan kyytiin lähes kotipihalta. Lapualle kävi suunta. Matkalla pohdimme josko pitäis tehdä alkunauha ja Tommihan väsäsi moisen hetkessä, muiden tuottaessa vieressä. 
Vekkuli telttakeikka ja tekniikassa ykkösheppua. Ei mitään hätää, paitsi Tommia puri hyttynen keikalla sääreen. Vähän naureskelua eat.fi:n paikalliselle ravintolatarjonnalle ja yöksi Seinäjoelle.
Momon baarissa yksi ja ajoissa nukkumaan. 


Ahhh.... Viitasaari! Pihkuri!!! Tänne taas veri veti. Ollaan käyty täällä yötä ja pikkujouluja viettämässä matkoillamme ja itse pari kertaa keikallakin. Nyt oli Jukan ja SEB:in vuoro vallan esiintyäkin.
Pihalla piskuinen (ja läpilaho) lava, sekä juuri ja juuri pystyssä pysyvä miksauskatos. Tehtiin tsekkiä varmaan pari tuntia. Jotenkin ei ollut kiire mihinkään. Syötiin hyvin, nautittiin kuohuvaa, soitettiinkin ja saunottiin, uitiin, sekä baareiltiin. itse olin nukkumäkypsä jo ennen kahta. Jotkut jaksoivat kahdeksaan.

Aamulla olin pirteä. Jotkut eivät.
Heinola oli seuraava etappi. Siellä oli kesäteatteri ja ihan helevetisti ihmisiä. Ilmaistapahtuma, jossa ei ilmeisesti mitenkään kontrolloitu populan määrää. Mulla meni nimittäin se 40m matka lavantakaa etupäähän kymmenessä minutissa. Tukossa oli joka paikka. Jos siellä jotain olis sattunu, niin enpä tiedä millainen kaaos olis syntyny. Eniveis: Hauska keikka oli puolin kaikin. Pikkutytöt kiljuivat ja varttuneemmatkin tuntuivat tykkäävän. Kuvan kuvaa ei tullu keikalta, kun unohdin kameran bussiin ja sattuneesta syystä, en päässyt sitä sitten missään välissä hakemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti