Vähemmän kohkausta

Tällä vikkolla ei olekkaan tullut kohkatunna, minkä varmaan jo nokkelimmat arvasivatkin.

E´niveis. Viimepostauksesta on elämä päivittynyt pyöräilyn merkein. Kävimme Tampesterissa maastopyöräilyllä kauppi-niihaman metsiköissä, sivuagendana löytää sieniä. Sääli vain että rajoitimme hyväksyttäviksi löydöiksi vain syötävät. Noh Tampereella on onneksi loistavia intialaisia ravintoloita, joten emme kuolleet nälkään. Mutta kivaa ja kaunista piisasi.
Metsä

Samalla ulkoilutin myös uutta ohjelmoitavaa kamera-adapteriani. Tässä on se hieno puoli, että se kertoo manuaalitarkenteisillakin linsseillä, milloin tarkennus on kohdillaan... Kunhan sen on ensin kalibroinut kunnolla. Pari tuntia siinä meni pähkäillessä, nimittäin ohjeet olivat melkolailla kryptiset: "Pane kameran valotus tähän lukemaan: valitse aukko se ja se, sitten se ja se jne..." Noh kun vihdoin tajusi logiikan, niin säätäminen sujui. Se hieno puoli asiassa oli, että se onnistumisen tunne kun taas kräkkäsi jotain uutta, oli suuren suuri! Jos jollain on moinen savotta ja aivo meinaa nyrjähtää, niin meilin kautta voin kertoa, miten homma tapahtuu.
hyppy 3

On myös saunottu, ajettu mönkijällä, grillattu poroa ja tuhottu niveljalkaisia.

Mönkkäri Ravut
Viikonloppuna taas täälläpäin järjestettiin chilikisat. Kaveri meni ennakkoilmottautumaan Naga morichin syönnin MM kisoihin. Hää ehti homman jo kertaalleen peruakin, kun seuraavana päivänä olisi ollut työpäivä ja tuliperse, sekä yleinen pahoinvointi olisi odotettavaa. Noh, yleisen painostuksen ansiosta, mies kuitenkin meni mukaan karkeloon. Ja me sitä seuraamaan. Jumankekka jo pelkkä homman katsominen teki pahaa. Mutta niin vaan ukkeli veti maailmanennätyksen moisen paprikan syönnissä. 203.22 grammaa. Siis vertailun vuoksi, tabascossa on sellaiset 1500 scovillea, Elikkäs tulisuus astetta. Nagassa on asteita reippaasti yli miljoona. Kuvitelkaas tulikuuma teräsharja, jolla lyödään ekka täysillä päin pläsiä ja sen jälkeen tungetaan alas kurkusta, ettekä pääse edes perille.
Janne 1
Seuraavana päivänä Janne tuli kaffelle, eikä se ollut hommasta moksiskaan. Kuulemma kaikki maistui makealle, kun tuli tuo makuaistipuoli kalibroitua aika lailla psykedeeliseksi.

Mitäs muuta... Havahduttiin tuossa vaimon kanssa sellaiseen ihmeellisyyteen, kun loma! Itsellä on syyskuusta lähtien kahden kuukauden huilinki ja vaimollakin höllempää sitten Tamperestiin muuton. Äkkilähtöjä katselemaan ja Kreikan saaristohan se siellä kutsui. Zakhintosin saari Italian kupeessa odottaa.
Rukous

Kommentit

Suositut tekstit