Vasurilla

Viikottainen päivitys jääkööt tällä kertaa mahd. lyheröksi.

Vedin nimittäin keskiviikkona laudalla niin komeat voltit, että oikea käteni on melkolailla toimintakyvytön. Minen ymmärrä miten vasenkätiset tässä maailmassa pärjäävät?!?

Päätin näetsen treenata laudan pysäyttämistä mahdollisimman kovista vauhdeista. Se on nimittäin ihan hyvä taito osata, viimeistään siinä vaiheessa kun tielle hyppää potkulautailija, napakettu, tahi audi-ihminen.
Särkänniemen mäkeä kunnon potkutteluilla alas täysiä ja lautaa poikittain. Tunti meni hienosti. Tuli kuulkaas onnistumisen kokemuksia ja tapahtuman tajua kosolti. Joka kerran pyrin pitämään painoa itse laudan päällä enemmän ja enemmän. Noh jossain vaiheessa löytyi viimein se saturaatiopiste, missä renkaat eivät sivuluistakaan, vaan pureutuvat asfalttiin ja mies linkoutuu parin metrin päähän suoraan olkapään ja päänupin kautta kyljelleen. Pussasin kypärää jälkeenpäin. Olis nimittäin käynyt hassusti ilman.
Tre Poro
Noin muuten tässä tuli käytyä viltsulla kylässä, maailma kylässä festareilla, mistä
Yle voi kertoa tarkemmin. Tääkin on sieltä myös.
Ihan hyvä festarikesän aloitus! Keikan jälkeen takaisin Tampereelle, missä vielä päädyttiin veneileen säiden salliessa. Hyvin bueno!

Kommentit

Suositut tekstit