Taas mennään

Käsi on jo aavistuksen parempi sitten parin viikon takaisen mukkelehtimisen, muttei kuitenkaan läheskään tyyten.

Paidan pukeminen käy jo lähes kivuitta ja suurin osa liikeradoista on löytyneet takaisin, mutta jotain feelua siellä nyt on, pakko uskoa. Onneksi olen löytänyt Tampesterista ihan kurkon kultasormen, joka naprapatisin toimenpitein fysioterapioi kättä huomenissa. Toivottavasti sieltä ei löydy mitään isompaa remonttitarvetta.

Röitäkin on tullut tehtyä. Perjantaina meinasi tulla kiirus, koska valtion rautatiet. Edellisenä iltanahan en voinut yytsiä sopivia junia, koska moinen ei onnistu VR:n sivuilla enää tietyn kellonlyömän jälkeen.
Noh siinä päiväsellä juoksevia asioita ja koneen ääreen. Sopiva juna löytyy lähteväksi kolmen vartin päästä. Eli kohtuu hyvin ehdin vielä hoitaa siis asiat loppuun.
Tilaan lipun. Sen verran olen viisastunut aiemmista kerroista, että tilaan lipun myös tekstiviestinä ja sähköpostina, jos se "Tulosta tästä" nappi taas kerran jumittaa. Ja sehän jumittaa.
Onneksi puhelimeen tulee viesti, mutta mutta... Sehän onkin linkki, josta pitäisi avautua lippu. Eli pitää olla älypuhelin ja toimiva netti, jotta sen saa ulos. No onneksi minulta löytyy. Muuten hyvä, mutta linkki ei aukea, vaan heittää virheilmoitus-sivulle. Että tämäkin on pitänyt muuttaa vituiksi.
No tarkistetaan ne meilit. Juu ei oo tullut. No nyt jäi kiireelliset asiat tekemättä. Äkkiä summittainen pakkaus ja ryntäys asemalle, uutta lippua vaatimaan. Jahas, neljättäkymmenettä ihmistä jonossa.
Kiilaan vapautuvalle luukulle, kuin isokelloinen audimies ja saan kuin saankin lipun. Mitään pahoitteluja asian tiimoilta lienee kyllä turha odottaa.

Tsadissa boardsportista, pikkusälää, kuten kulmaraisereita, joilla saa pinnerin kääntösädettä muikelommaksi. Mahdoton ero kruisailumukavuuteen pikkuhiluilla! Melkein sijoitin uuteen dekkiinkin, mutta vain melkein. Vendetta vaikutti ihan mahtavalta vekottimelta keikkareissuille parkkiskikkailuun ja keikkakaupunkien takapihojen penkomiseen, mutta pitää odottaa vielä lisää liksaa ja ens kuormasta haluan vielä tarkistaa Airflown, ennen lopullista päätöstä. Sitten saa välineurheilu riittää... hetkeksi.

Kisikseltä bussiin ja kivenlahtirokkiin. Mikäs siellä rokatessa. Mainio keikka ja ihmisetkin tuntuivat taas läpyttelystä ja ääntelystä päätellen diggailevan. Nopea roudinki ja kutoselle piipahtamaan.

Seuraavana päivänä agendalla oli keikka kurikassa, mutta vasta yhden aikaan yöllä, joten mulla olikin kivasti luppoa koko päivä ja sehän sattui! Vuosaaressa oli nimittäin mukavan rento ja kevytmielinen lonkkarihäppeninki, missä oli mitä parhain kärsiä krapulasta ja hengailla hyvässä seurassa.
Itse en itse kilpalaskentaan osallistunut, alussa mainituista syistä, mutta ei se mitään. Erinomaisen mukavata oli. Savuporo herätti helsinkiläisten keskuudessa ansaittua huomiota, sekä hervotonta hehkutusta.. hyvä suomi! Täällä muutamiaita kuvia tapahtumasta.

Illemmalla vaihteeksi bussin kyytiin ja kohti edellä mainittua Kurikkaa. Väliltä poimittiin Jukka ja Tommi Hämeenkyröstä DJ-keikalta. Perillä oli "Haku päällä" nimiset parinmuodostusfestarit. Mestana teltta ja vaihtoaikaa riitseliäästi. Riku Niemi oli lavalla ennen meitä, joten stage oli rakennettu riittävän isoksi. Mikäs siinä taas vedellessä. Kaikki toimi bueno. Yöksi Seinäjoelle hotelliin, missä me pojat päätimme nukkumanmenon sijaan elää! Toisin sanoen juotiin ´bout lasi punkkua mieheen ja mentiin nukkumaan vasta sitten. Melko rajua tämä musiikkielämä!


Kommentit

Suositut tekstit