Lonkkaa murtamassa

Kesä senkun kepottaa ja minä keskityn sen myötä rikkomaan ja korjailemaan jäseniäni.


Taas huomaa, että talvenkin aikana pitäisi harrastaa ja liikkua enemmän. Nyt kun on lähiajat poltellut lähinnä tuo lautailu, niin nivelet ja lihaksisto ovat ihmeissään, että pitääkö sitä vääntyillä niin kovin omituisiin asentoihin ja vielä toisinaan mukkelehtia miten sattuu?!?!
Taannoin kävin laskeskelemassa myös paikallisten nuorisolaisten kanssa, niin kutsuttua boschin mäkeä ja seuraavana päivänä oli ristiselkä niin jumissa, että piti etsiä naprapaatti rusauttelemaan nikamat paikoileen. Löytyi muuten pätevä! Ratkesi samalla aika monta muutakin vaivaavaa ongelmaa.
Eräällä harvinaisen miellyttävällä heistä oli myös tarjota hyviä vinkkejä trukkikumeiksi.
Niin ja harrasteisille tiedoksi, että pienen viilauksen jälkeen sabreihin vakiintui tällä haavaa laudan puolelle sabren 86a barreli ja toisel puolel hangerii 83a cone. Kääntyy tällaselle 85kg hujopille niin maan mukavasti, mutta palauttaa salamana keskelle ja on yllättävän vakaa.

Muuten tässä on oltu lomalaisena ihan niinkuin pitääkin. Yhden ainoan biisin olen miksannut. Muuten on tullu lähinnä ölöväiltyä. Piknikillä rillattua, MW3:ssa pwnattua, ja parveketta nätennettyä kukkasin ja hyötykasvein. Niin ja tietenkin pyörylöityä on tullut kanssa. Rakas cresent on vieläkin ihan paras! Varsinkin kun sain takavanteen parempaan tikkiin kuin kuunaan. Vanhus huoltaa vanhusta.

Huomenna olis meininki piipahtaa Oulussa sukuloimassa. En tiedä, otanko lautaa mukaan. Pohjoispohjanmaan alamäkilautailijat kun vielä odottaa perustamistaan... Niin ja niitä alamäkiä.

Kommentit

  1. Hyödynnä Intiön mäkiä kuin laskettelurinnettä: kiipeät vesitornille, laskettelet alas -suoraan meille virvoikkeille- ja yhä uudelleen ylös. Hyvä mäki siitä on toiseenki suuntaan! Alppilassa on toinen mäki, ja lopulta sen juurella kotisaari laskettelumajana. Kyllä täällä kelepaa!

    T. Alavaa maatamme rakastava pyöräilijä

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit