torstaina, toukokuuta 24, 2012

Loma jatkuu...

Kunnes taas sunnuntaina pitäis mennä Helsinkiin maailmalle kylään.

Nyt kun tätä luppoaikaa on tässä ollunna, niin hilipasinpas vaimon kera viime torstaina Ouluun. Siellä kateltiin lätkää ja nähtiin kavereita. Pelattiin velipojan luona myös trials evolutionia ja voi mahoton miten koukuttava peli! Vaimo sano seuraavana aamuna ensimmäiseksi herättyään että "Mää haluan sen trialsin!"
Myös portal 2, oli kaksinpelinä erinomaisen vihdyttävän koukuttava! Vähän harrastelimme myös valokuvailua systerin kanssa. Minä kuvasin häntä discoruoholla ja hän minua mäessä.
Jenni

SLaidi
Viikonloppuna käytiin Raahessa sukuloimassa ja köröttelemässä näälän uudella veneellä. Siimaakin liotettiin. Oli vaan niin kylymä, että kaikki kalat oli varmaan vielä pakasteessa.

Onnellinen Kari
Seuraavana päivänä vaimo junaan ja itse takaisin Ouluun. Pienen googlailun jälkeen löysin Hintasta skeittiparkin jota läksin jäljestämään.
Oululaisen meiningin tuntien, eivät odotukset olleet kovinkaan korkealla, mutta huh huh, millaisen betonitaivaan ne olivat sinne väsänneet! Oli kaarta missä kaarrella!
Puistoon sattui aamupäivästä vain yksi toinen rullailija, joka valitti, kun mestassa ei saa rullailla rauhassa kuin aamuisin. Potkulautailevat lapset valtaavat sen aina koulupäivien jälkeen. Silloin homma on ihan mahotonta. Nää natiaiset kun eivät tajua väistää noin niinkuin mitään. Voiskos sinne panna potkulautavuoron vaikka parille päivälle viikossa?
pooli best

Myöhemmin grillausta koko perheelle ja urheilukuvauskokeiluja broidin kera. Hän kun oli saanut lahjaksi radio-ohjattavan auton, niin mehän rigattiin siihen videokamera kiinni ja päätettiin mennä kuvaamaan alamäkilautailua. Muuten hyvä, mutta me oltiin pohjoispohjanmaalla, missä ei ihan hirveästi ole tuota korkeusvaihtelua. Noh, yksi vähän rauhallisempi pikku puodotus löytyi sentään.
Tämmönen siitä tuli. Ei ole ainakaan liialla pituudella pilattu:


1 kommentti:

  1. Täältähän löyty mielenkiintonen blogi! Mukava lukea tekstejä, joissa on oikeesti asiaa eikä pelkkää jaarittelua. Siistejä kuvia ja videoita! Toivottavasti longboarding teema jatkuu kesän myötä!

    VastaaPoista