torstaina, huhtikuuta 19, 2012

Amateur goes Pro

Järvenpään salin bäkkärillä ehtii venaillessa päivitellä...

Tiistaina pikainen pistäytyminen helsinkiin. Melko iisi oli keikka. TV-Off kuvasi suvilahden hallissa musiikkivideota, jossa soittivat biisejä/biisiä livenä ja halusivat yleisölle hyvän soundin ja meiningin, jotta välittyy sitten kuvaan moinen. Noh, eräs musiikkilehti, jonka kautta jengi piti kilpailunomaisesti rekryämän, oli kussut homman. Muutama tuttava siellä sitten pyöri. Ei se mitään, hyvä tuli näinkin. Erillainen toki, mutta hyvä.

Niin ja mikäköhän se on äänimiehellä ensimmäinen tehtävä, kun saapuu paikalle? No värkätä tietty timelapsekamerat paikoilleen. Postista tupsahti samana päivänä 2kpl Gopro kameroita, joita piti päästä heti testaamaan. Näitä olis sitten olis tarkoitus tunkea joka paikkaan kesän mittaan. Ans kattoo, mitä kaikkea kivaa sitä keksii. Samaan aikaan mulla on ruksuttanut canoni parvekkeella timelapsekuvaa, kerran tunnissa, jo neljättä kuukautta. Jännä nähä, mitä sieltä on tulossa.

Sain uuden lonkkarinkin hommattua. Kevyeen karvailuun ja steppailuun rakentelin vaimolle Land yachtin Bamboo Pinnerin. Kelit on täällä taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti