torstaina, maaliskuuta 08, 2012

Vanhuus ei tule yksin...

...Kaverit tulevat mukana!

Taas vierähti vuosi, abstraktimpana kuin rahatalous. Hetken havahduin siihen että keski-ikä jo kolkuttelee, mutta sittenhän mää hokasin, että keskimääräinen elo kestää nykyään jonnennii kahdeksan kymmenen paikkeille ja on nousemaan päin.
Näsi
Kävin tapauksen kunniaksi hemmottelemassa itseäni läheisessä turkkilaisessa parturissa. Oli aika luxööriiä puuhaa. Naamakasvusto trimmattiin korvakarvojen polttoa myöten. Ylimääräiset raakattiin amerikkalaiseen malliin ja lopuksi vielä hierottiin niin naama kuin niskatkin. Miehestä tuli lähes komea ja koko lysti kahveineen teki vain kolmekymppiä.
Tammer
Seuraavana päivänä meille tuli rutosti ihmisiä. Aika vierähtää nopeasti kaiken kivan merkeissä ja mehän havahduimme, että tässähän ollaan asuttu jo kohta puoli vuotta uudessa asunnossa. Kävin kiinnittämässä alakertaan meluhaittavaroituksen ja voi, mehän pidimme mukavaa! Söimme rutkasi, joimme rutkemmin ja harjoitimme mm. malliposeerausta kameralle: Kieli kitalakeen ja kuvitteellinen herne huulien väliin.
Mallit
Huomenna alkaa taas Reggaekeikkailu. Jos viimevuonna oli kosolti, niin tänävuonna enemmän. Tässä kuussa on kevyttä, vain kymmenen keikkaa. Ensi kuussa viisitoista...


Ja ennakkoon saamani Jukka Poika levy on muuten timangista tavaraa. Ei se ainakaan keikkakyselyjä vähennä, se on saletti!

2 kommenttia:

  1. muuten mainiota tekstiä, mutta silmään pisti turkkilaisen parturin hinta; "vain kolmekymppiä"... et oo tosissas? VAIN?

    VastaaPoista
  2. Parran ajo amerikkalaisittain, yleinen karvojen trimmaus ja pää/niskahieronta. 30€
    vs
    Rouva käy leikkaamassa hiuksensa, niin lasku on aina lähemmä satasen.

    VastaaPoista