torstaina, maaliskuuta 22, 2012

Runding wild!

Kato terse, eli mortonki, eli morientés!

Esbåån sellosali oli viimeviikon keskiviikkona ääriään pullollaan. Kirjaimellisesti: Loppuunmyytyyn saliin piti ryhmitellä tutut lavan sivuun, kun yleisöön eivät mahtuneet. Tämä käsitti siis sen "ääriään". Pullotusta en voinut todentaa, kun ei ollut tarpeeksi herkkiä mittalaitteita, mutta varmasti oli ainakin atomitason pullistumaa kehissä.
Pulloista tulikin mieleeni: Käytiin sitten keikan jäljestä siinä vastapäätä, S-ketjun baarissa, jossa oli IPA-viikot, niin myyjän suositutksesta ostin sitten vallan mainiota olutta. 0.33 vaan kustansi 10,90€!!! Nokian toimitusjohtajako ne pullot on sinne yks kerrallaan roudannu? Onneksi meillä on tuossa naapurissa tuo O´Haras, josta saa aina ipaa kohtuuhintaan.  asiakasomistajathaistakaapaskameilläonmafialälläälläänapinaakapinaaperkule.


Yöksi basistin luokke, jossa vielä katottiin uudesta 3-D telkkaristaan trailereita, josko joku säväyttäis ja itseasiassa ainoo ihan hieno, oli eteläkorean matkailumainos. Niin ja maistettiinhan me sitä sellaista kahden tähden jalluakin. Ei kyllä herättänyt kamalasti tunteita, kummatkaan. Tosin tuli mieleeni, josko surroundista olis jotain iloa sitten, kun tuo 3-D ottaa tulta kunnolla alleen. Meinaan että yleensä se on aika rasittavan kuuloista, kun fokus on kuitenkin siellä edessä ja ääni pyörii, missä pyörii. Itsekin luovuin moisesta muuton jälkeen. Ei ole ollut ikävä.
Sellosali
Seuraavana aamuna kisikselle josta dössi liikahti Poriin. Kino oli mestana ja kuten aina, kunhan sen omituisesti käyttäytyvän torviladatun PA:n sai radikaalein liikkein soimaan, oli meno lysti. Siellä on muuten yksi maamme tanakoimmista ja tarkimmista subiosastoissa. Turha kai mainitakkaan, mutta mesta oli loppuun myyty. Keikan jälkeen maailman nopein roudaus. Kuoharit naamaan ja eiku hotlalle lepuuttaan.
Pori
Porista oli leppoisan lyhyt siirtymä Turkkuseen, joten ehdimme käydä hallissa sushilla. Voin suosittaa. Hyvä oli! Klubilla apukädet rokkasivat.
Uuttakin tuli testatua: Koskapa ko. mestassa ei ole vieläkään beta-52 mikkiä basarille (grrr!!!) vaan aina tarjoavat sitä senkun vastaavaa, joka EI ole vastaava ja josta en just saa mitään kovin järkevää aikaiseksi, niin valitsinkin basariin lätkämallisen kapineen. Siitä kun leikkasi kaiken yläpään fiduun ja jätti ilmoille yläkekkarinapsahduksen, niin hittolainen, miten läski ja tiukka potkurumpu! Saa tarjota sennheiserin sponssia!
Yleisön määrää lienee taas turha mainitakkaan. Hyvä oli pore. Kuten Turussa aina.
Turku
Seuraavana päivänä teimme sivuttaisliikun Himokselle. Matkantekoa helpoonnutti mukaan ottamani 8-bit nintendo. Jalkapalloa ja golfia tuli hakattua. Niin ja kiaristin perkule meni löymään ennätykseni tetriksessä! Uusia pelilahjoituksia otetaan muuten vastaan. Mikäli komerostas nes pelejä löytyypi!
Nintendo

Iso sali siis kehissä. Ja me pari tuntia etuajassa. Siinä viihdytimme sitten itseämme parhaimman mukaan, kun Piki ja kumppanit kasasivat lavaa. Sauna ja mökin savuttava takka toivat tunnelmaa. Tsekki kuleksimasta ja kas, sieltähän saapuikin Vaimoni ja Tommin avuri! He päättivät lähtä seikkailulle ja päätyivät katselemaan miehiään työnsä parissa.
Keikalla oli ihan sekopäisen humalaista ryhmää ja paljon. Aika monen miehen iskutaktiikka oli mennä naisen eteen ja tuijottaa lävitsensä. Ainoa liikesarja tuntui liittyvän jollain tavalla oluen läikyttämiseen. Ja sitten ihmetellään, miten ei rehellisellä suomalaisella miehellä käy flaksi. Vähän myös ahisti se yks tsuppari, joka tuijotti mun mikserini edessä mua lakkaamatta varmaan puoli tuntia. Sekin kävi ahistamaan, kun PA:sta hävis kesken vedon toinen puoli. Kohta se tuli takaisin, mutta 10dB:tä hiljempaa. Pääteosasto kertoi, että vika oli etupäässäni. Mikseristä lähti ihan ok. Master Eq:kin näytti toimivan, vaan kun koskin ko. kanavan gainiin, niin SIELTÄHÄN TULIKIN SAMAN TIEN TÄYSILLÄ!!! Ja minä hinkkasin ja ruuvasin ja kikkailin, mutta taso heitteli laidasta laitaan. Ei ollut hyvä pore. Potikka tai piirilevy tms. oli tullut tiensä päähän. Viimeisenä keinona löin vehkeen kanteen nyrkillä, niin että kättä pakotti. Ja asettuihan se sentään loppukeikan ajaksi. Väkivalta lopettaa sähköongelmat!
Himos
Tällä viikolla olen harrastanut sitten vastapainoksi monen moista, kuten juoksentelua (ihan omaksi huvikseni) ja ammuskelua (Toisten kiusaksi [MW3]) Ja tulipa tuossa tehtyä maailman parhaimmat Ribsitkin! Resepti on tämä ja en voi kuulkaas liikaa hehkuttaa. Helppoa, halpaa, sekä hyvää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti