tiistaina, maaliskuuta 27, 2012

Paras ruoka, paras mieli!

Tämä kevät on näemmä melkoista hiihtokeskuksissa ravaamista...
Kaverit kävivät Gaijinissa syömässä ja unohtivat pyytää minut mukaansa. Kaikki olivat siitä hyvin hämillään. Paitsi minä. Meinaan että sieltähän saa ihan tavallista kotiruokaa. Tosin ihan tajuttoman hyvää sellaista. Olen nimittäin lähiaikoina vääntänyt fiiliksellä Tomin reseptejä toteen. Ribsit olivat jumalaisia ja yllättävän iisejä tehdä. Viimeksi tein lihapadan mukaillen vasikanposkireseptiä ja huh mitkä soundit siihenkin pärähti. Mustariisiviinietikka oli todella muikea uusi tuttavuus!
Tässä uudessa kämpässämme on kaikkien hienouksien joukossa hienointa se, että keittiössä mahtuu tekemään montaa asiaa kerralla!
Eilen piti vähän himmailla ja tehdä ihan perinteistä, eli leivitettyä possunleikettä. Mutta koskapa käteen sattui seesaminsiemenpussi, niin käytinkin sitä leivittämiseen. Voin muuten suositella! Todella hyvä klangi.
Amuri
Työrintama sijaitsi viime viikonloppuna ihan tuossa naapurihkossa, eli sappeen hiihtomestassa.
Ihan kiva tilava sali joka ei ollut kuutio, eli akustiikka oli vallan mainio. Ja Pakaman Riku toi paikalle jotku uudet subipäätteet, jotka ällistyttivät tarkkuudellaan. Huh huh, miten hyvää botnea oli tarjolla!!! Se kun ei nimittäin riitä, että se elementti liikahtaa oikeaan aikaan. Sen pitää pysähtyäkin.
Tuvassa riitti populaa ja näppärästi pummasin vielä pian keikan jälkeen takaovelta tyttöporukalta kyydin Tampereelle. Keli oli kyllä muuttunut ihan naurettavaksi, muttei me meinattu mennä ojaan kuin kerran.
sappee
Anoppi lähetti näälän mukana kauheen mötikän ihan mielettömän hyvää palvattua savulihaa. Eli tänään meillä syödään hernekeittoa ja pannukakkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti