Tähän saatavaan liittyen on suoritettu seuraavat toimenpiteet:

Kun flunssa riivaa pitemmän aikaa ja ulkona on pakkaista, ei jotenkin keksi vääntää tikustakaan asiaa.

Tiistaina kävin Helsingissä tekeen päivän töitäkin vallan. Kaikki kaupungin ääniveikot olivat vissiin kuolemansairaita tms. kun mun piti lähtä hoitamaan puheäänentoistoa Tampereelta, kun mulla ei ollut kuin kuumetta ja räkätautia.

Tänään on kyllä pakko lähteä ulos tuulettumaan. Tuttavapariskunta muutti Tampereelle!
Mökkihöperyys iskee... Iski.
Mutta ko. tajunnantasoa voi hyödyntää tekemällä vaikka kampanjatyötä.

Kas näin:

Kommentit

 1. Jos tää poliittinen valistus jatkuu vaalien jälkeen, mää lopetan taatusti tämän muuten aivan loistavan blogin seuraamisen. Tiäräks.
  Nimim.
  Panokset kovenee

  VastaaPoista
 2. Määritteleppä tarkemmin sulle sopiva poliittisen valistuksen taso.
  Se että valitan helsingin pyöräteiden tilasta, Oulun päättäjien idiotismeista tai Sonybgmuniversalin toiminnasta on politiikkaa, siinä missä presidentinkin valinta, joka kuudes vuosi.

  VastaaPoista
 3. Audioläppä ja mahtavat juttusi keikkareissuistasi ja arkielämästäsi ovat olleet meikäläiselle pakotie arkielämän tuubasta. Presidenttiehdokkaista/poliitikoista kirjoittelua saa lukea ihan tarpeeksi joka tuutista muutenkin, ei sitä täältä jaksais mitenkään. En tietenkään halua loukata/arvostella mielipiteitäsi.
  Sama.

  VastaaPoista
 4. Noh onneksi pressanvaalit on vain kuudesvuosittain ;)
  Koko bloggailunihan perustuu siihen, että kirjoitan juurikin niistä asioista, jotka mieltäni kiinnostaa ja kiihdyttää. Olis itsensä ja vähän lukijoidenkin kusettamista, jos rupeaisin miettimään aiheitani sen perusteella, että joku ei asiaani miellykään. Toki on erittäin suotavaa ilmaista mielipiteensä ja haastaa ajatuksiani. Itseasiassa toivoisinkin moista enemmän!

  Keep on keeponing!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit