Hinurishow a go go

Ei ehdi tekemään popkornia sitä tahtia, mitä kansalaiset tuottavat viihdettä vaalien tiimoilta!

Otan kaksi esimerkkiä:

Varoituksen sana on tietty paikallaan: Voi aiheuttaa heikkohermoisimmissa lievää sekopäisyyttä ja lopuissa mielen huimausta!

James Cameron on vakavissaan harkinnut ohjaavansa maailman kalleimman, (eli parhaimman) eepoksensa iltalehden boikottilistakeskustelun perusteella. Teos tulee kestämään kuudesta kuuteenkymmeneen vuoteen ja floppaamaan pahasti, kun kaikki boikotoi sitä jonkun cateringassistentin äänestettyä tyystin väärää ehdokasta. Ihan rohkeasti klikkaat nyt tästä!

Eiks ollukin mahtavaa? Minähän sanoin!!!

Toista esimerkkiä rupesin odottamaan sarkasmi tanassa jo tuloslähetyksen aikana, kun Maki otti tilan haltuun ja pääsi puffaamaan tuoretta tuotostaan ihan livelähetykseen! Siihen loppui ainakin minun presidentin jännäämiseni. Kulttuuri kun on kuitenkin lähempänä sydäntäni, kuin politiikka.Sitähän mää vaan tässä heti herättyäni mietin, (Alitajuntani painii öisin merkittävien asioiden kimpussa) että mihin sillä rivillä: "nyt loppui viiden vuoden yksinäisyys..." oikein viitataan?
Tarjahan oli yhteensä 12 vuotta presidentinä. Menikö kurrella ja makilla siis seitsemän vuotta itähelsinkiläisen karaokebaarin kabinetissa ryyppyremmin kanssa päivittelemässä "lesboa linnassa". Minkä jälkeen koitti syvä, viiden vuoden masennuksen kausi kalsarit jalassa sohvalla, yksin, parta ajamatta, uneen itkien? Se selittäisi ainakin sen, miksi Kurren viimeisin hitti on vuodelta 2001.

Oho, nyt meni vähän ilkeilyn puolelle. Mutta niin metsä vastaa, kuin sinne lauletaan. Joku roti sentäs!
Myö!
Päätän raporttini näihin suuren ajattelijan, nimim. anonyymi- sanoihin:

Tekotaiteellista paskaa koko hinurishow.

Kommentit

 1. Teokset

  Viiden vuoden yksinäisyys. Helsinki: Teos, 2005. ISBN 978-951-8-51040-9.

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=2EYQp32ZpgY En voinut vastustaa kiusausta, tällaisia tilaisuuksia parodiaan ei tule kuin joka kuudes vuosi.

  VastaaPoista
 3. Ai se on kirja, niinpä niin...

  Noh, onneksi ne jotka on eniten äänessä eivät ole enemmistö joka on enemmän oikeassa aina vähemmistöä vastaan.

  VastaaPoista
 4. Ah, just just. Reaalielämä tuli hyvän teoretisoinnin tielle... taas!

  Niko: Mä vastustin kiusausta. Kelasin sellasta "ceasarin henkeen hän halusi yhdistää kansat, mutta omat puukotti selkään" tyyppistä ratkaisua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit