Maittavaa savuporoa

Nyt kun alkaa kausi loppua, niin pitää viimeistään hehkuttaa tuota mun savuporoani.

Tilasin näettäin tuossa syssymmällä Reindeer longboardsilta, a.k.a lapin hulluilta, lonkkarin.
Se oli kuin mittatilauspukua olisi hommannut, sen verran räätälöityä puuhaa. Kaikki infot jouduin antamaan, kengän koosta lähtien. Meilit viuhuivat speksejä ja terkennuksia viikon. Mutta kyllä kannatti ja  täytyy sanoa, että toi lauta on kuin tehty mulle, mikä johtuu pääasiassa siitä, että se on just mulle tehty.

Sillä jaksaa potkia pidempiäkin matkoja keveästi. Ihmisten välistä se liikkuu sukkelasti. Pysyy kengissä kiinni mitä kummallisimmissa manöövereissa ja voi mahoton, miten stabiili vehje se onkaan! Kävin samantein laskemassa ne stadin hurjimmat mäet, joihin en lushin vandellalla uskaltautunut ja se sentään on suunniteltu nimenomaan syöksylaskuun! Kaiken kaikkiaan tää on vielä kertaluokkaa parempi ja monipuolisempi dekki, mitä olisin voinut kuvitellakkaan. Niin ja lisäksi täytyy mainita, että näitä ei tule ihan heti samanlaisia vastaan ja huh, miten rujon kaunis laitos tuo onkaan!
Savuporo
Nippelitiedosta kiinnostuneille täytyy mainita, että trukkeina mulla on 190mm sabret (mitkä muutkaan kelpais miekkailun harrastajalle?) ja perusnakkeina metro motionin renkaat, jotka tarjoavat mitä smootheimmat slaidit, olematta kuitenkaan arvaamattoman liukkaat. Toinen vaihtis on sit grippaavammat ja leveämmät Cultin Deathrayt.
Trukkibushingseiksi on löytynyt tällaiselle 80kg/190cm hujopille just sopiva yhdistelmä: Jämäkkä sabren 93a alle ja päälle astetta löysemmät venomin 90a gummit.
savuporo
Tulis pian taas kevät, niin pääsisi tyyppailemaan näitä mainioita mäkiä, mitä Tampere on täynnänsä!

Kommentit

Suositut tekstit