Kun mä sanon JU, niin sä sanot HANNUS!!!


...Tai sitten jätetään nää huudattamiset artisteille ja hoidetaan sekin sitten siellä lukuisien ihmisten edessä. Pitipähän vaan päästä kokeilemaan, miten huonosti tää toimii kirjallisena.

SEB
Viikonlopuna toimi kyllä hyvin. Jukka ja Raappis oli tilattu Himokselle SEB:in kans ja koskapa oli tällanen vähän suomalaiskansallisempi päivä, me otettiin vaimot ja vaimonmielisemme messiin. Meno oli leppoisaa.
Silläkin oli leppoisaa, että meidän keikat oli molemmat päälavalla ja melkeinpä peräjälkeen. Välissä joku veti kakkoslavalla jotain, millä välin oli hyvä aika käydä tankkaamassa ruokateltalla. Se on kyllä näppärätä, kun ei tarvi välillä roudailla tahi tsekkailla. Sen kuin vaan!
Lisäbonarina leppoisaan meininkiin toi matkalla tullut puhelu, että Viltsu, tuo kaikkien janoisten sankari, oli ohikulkeissaan ottanut lavan haltuunsa. Nääs kun järjestäjät olivat ilmeisesti säästäneet kuluissa ja hoitaneet tekniikan tuolta eteläisestä veljeskansainmaasta, niin niillä ei sitten vissiin ihan taittunutkaan.
En selvittänyt asiaa pidemmälle, kun kerta meidän kohdalla taittui kun oli mies paikallaan.
Jasseh

Muutenkin vettä vain taittui taivahalta ihan pirusti, mutta koskapa oli lämmintä ja muovi eristää, niin ei se paljon tainnut jengin menohaluja haitata. Sitä paitsi jälleen kävi, kuten Provinssissakin: Jukka nousee lavalle, niin sade lopahtaa.

JP

Oikeastaan juhannuksen ainoa suurempi pettymys oli siinä, että kun minun ja Bommin kauniimmat olisivat halunneet yhteiskuvaan PATE:n kanssa, niin miestä ei löytynytkään mistään. Erittäin harmillisesti luurattu :(

Popeda

Aipa niin, hokasin että näin musiikinparissa kun tulee puuhasteltua, niin toi soundcloudhan on melkolailla siisti palvelu. Olen nyt pukannut sinne kaikkia häröilyjä. Lähinnä remiksauksia vuosien varrelta. Saapi käydä kuuntelemassa: Täältä.

Kommentit

Suositut tekstit