Vanhus ja peli

Vanhuus ei näemmä tule yksin. Mulla on nimittäin paraikaa synttärit, mutta juhli tässä nyt sitten kun vasemman polven nivelsiteet on ihan ilman mitään näkyvää syytä kipeytyneet. Ei voi paljon tanssahdella.

Mitäkös sitä muuta... No viikonloppuna oli vaihteeksi keikkaa. Porin Kino oli myyty loppuun. Mikäs siinä vedellessä kun mesta rokkaa ja kaikki toimii.

Kehuntaa voi jatkaa seuraavan päivän Joensuun Kerubin osalle, mikä on siis uusi klubi karjalantalon yläkerrassa. Ihme mesta kuulkaa! Ennenkuulumaton konsepti on tuolla: Siellä on ensinnäkin hoidettu akustiikka kuntoon, valittu sopiva, jopa ylimitoitettu PA. Valkattu mikit sen mukaan mitkä on hyviä ja pidetään vielä aikaisista soittoajoista kiinni. Tähän kun lisätään myös kaikinpuolin mukava ja osaava henkilökunta, niin mielestäni se on tavatonta! Joku roti hei!

Kana-2

Alkuviikosta olen kokenut lievää pettymystä, mutta sitäkin suurempia onnistumisen hetkiä. Se taannoin hehkuttamani vanha, mutta valovoimainen yashican objektiivi levahti reissun jäljiltä käsiin. Purkaantui vallan runkonsa useampaan osaan. Noh sitä sitten kiikuttamaan asiantuntijalle, joka tuumasi sisuksen ruuvien olevan luultavasti poikki ja korjauksen kestävän pari tuntia alá: 50€/h. Koskapa olin maksanut linssistä sen 20€ ja huutokaupoista moisia saa sadalla dollarilla, päätin mennä syteen tai saveen ja ronklata sitä itse. Hetken tutkittuani, löysin puuttuvat ruuvit rungon sisältä irtoinaisina ja sainkin lopulta vehkeen kasaan omin nokkineni. Reilu neljä tuntia siinä tosin meni, eikä se ollut vailla aiempaa kokemusta millään muotoa helppoa, mutta onnistuipas vihdoin. Homma tarvi vain piiitkää pinnaa ja luottoa insinöörien fiksuuteen. Kaikkeen nimittäin löytyy aina konsti, joka pitää vain hoksata. Tein siitä samointein selvityksen moista tarvitsevalle, niin ei kaikkien tarvitse mennä puu edellä pers...  

Tässä vielä timelapsea Out On Orderin viimeisimmistä filmintekosessioista. Marko kokeilee erilaisia kemiallisia reaktioita kotitaloustarvikkeilla, kuten ruokasooda ja maito. Minä naputan fontteja.

Kommentit

  1. Mahtava video taasen. Kolme kaljua miestä. Kekkonen oli epäilemättä korvaamaton apuvoima!

    VastaaPoista
  2. Tuo kasausohjelinkki ei muuten toimi. Olisit voinu ottaa macro-timelapsen siitäki prosessista. :D

    VastaaPoista
  3. Nyt pitäis olla linksu kunnossa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit