Pohjoseen ja bäkkiin

Rokkilevyn äänitykset ovat laulatusvaiheessa. Hyvä siitä tulee!
Nyt vielä vähän editointia, keskiviikkona lisää laulatusta ja skittatuplauksia ja sitten buukkamaan miksaukselle mestaa.

Muutoin mentiin Jukan ja poikain kans torstaiksi kotikonnuille Ouluun, missä meillä oli kaks päivää putkeen loppuunmyydylle nelifemmalle. Tunnelma oli kosketeltava ja kotikenttäetu toimi, kun pääsi äiteen lihapatojen ääreen. Ihanaiseni oli messissä ja luppoajan me kirppisteltiin. Löytyi taulua, vaatetta ja vihdoinkin just sellanen notskiakkari, millaista mä olen metsästänyt jo kauan! Italialainen kaunotar on Eko:n valmistama ja tottelee nimeä Fiesta. Viittä kymppiä ne olis siitä halunneet, mutta tingin vielä parikymppiä alemmas. Kyllä toimii.
Lähettäjä Jukka Poika
Lauantaina matkasimme vaasaan, missä myöskin hommat olivat ihan mallillaan. PA-firman tyypit olivat ottaneet toiveeni tosissaan ja subiosastoa oli torpassa niin että piisasi. Luppoajalla löysimme tiemme paikalliseen thaikkumestaan, jossa oli aivan erinomainen pore! Loisto safkaa ja mitä erinomaisin palvelu.
Keikka toimi, liput loppuvat ja tunnelma katossa!

Aamulla hyvä meno vain jatkui. Hotellin aamupala oli monipuolisin ja laadukkain, mihin olen suomessa törmännyt. Munia sai myös löysäksi keitettynä ja mikä plussaa, olivat tuoreita! Tuoremehu puristettiin automaattipusertimella itse ja juustoissa löytyi. Kinkkuakin oli myös ilmakuivattuna ja mansikkasmoothie kruunas! Aijai että lähti aamu hyvin käyntiin.
Ja seuraava positiivinen ylläri tuli heti perään, kun mentiin keikkamestoille kantamaan edellisenä iltana pakkaamiamme soittimia bussiin, niin illan järjestäjä olikin tullut paikalle jo hyvissä ajoin ja huolehtinut sen puolen jo valmiiksi!!! Ei siis ole todellista! Mä haluun tuonne vähintään kerran kuussa keikalle!

No mutta mitäpä sitä enempää länkyttämään, kun voitte hypätä messiin pikakelauksella:

Kommentit

Suositut tekstit