Nohevointia

Viikon varrella on ollut jos jonkinlaista. Sitä sen semmosta ja sitä sun tätä. Tiedätehän.
Sellaisen lisäksi puuhana on ollut levymiksauksia ja äänityksiä, joissa kovassa käytössä on ollut iki ihana decapitator, rankaisunappi pohjassa!

Perjantaina tuli varamieshommaa Napanderin matkaan Äänekoskelaisen baarin nurkkaan. Vekkulia humppahommaa. Matkalla meinas naurattaa kun siinä missä perus keikkadösässä on viihdykkeenä pleikkari tai vastaava, kiersi sedillä ringissä lidlistä ostettu verenpainemittari. Yllättävän moni meistä oli sen mukaan kuollut tai ainakin todella heikossa hapessa.
Perillä odotti Mackien TT24 digitiski. Emmie piru vie tiijä. Kyllähän sillä vetää, kun ei ole vaihtoehtoa, mutta melkoinen rimpula se kyllä on.
Npander

Taas joutui tekemään melkoista kompromissia, että sai laulusoundista hyvän ja sehän se kansalle on se pääasia. Mun taannoin hehkuttamani ja mukanani raijaama focusriten green-sarjan channelstrippi alkaa kärsiä vanhuuden oireista joten päästin sen eläkkeelle. Kaukomailta tilasin sille seuraajaksi verevän moniottelijan, joka kantaa nimeä Joemeek OneQ. Sillä pitäis helpottaa digiahdistus. Polkis vaan kusti jäitten läpi!

Lauantaina jäin ukkojen kyydistä Jyväskylässä, missä yle taltioi Jukka Pojan, sekä Jätkä Jätkien keikat.
Samalla Jukalle ja SEB:in koijareille heilahti kultalevyt. Jotain tässä hommassa on näemmä oikein, kun se kansalle maistuu.
Heidi
Sitten pitää vielä hehkuttaa, kun menin ja ostin tupaan täys-spektri energiansäästölamppuja.
On muuten ihan mahtavaa valoa, verrattuna peruslamppuloihin. Ihan kuin olis aurinko himassa!
Jaksaa ihan eri malliin ja mikä jännintä, vaikka valotehot ovat entisen kaltaiset, näitten valossa näkee paljon paremmin esim. lukea ja näpertää! Kukat ja kattikin tykkää!
Ja ne jotka jaksaa jauhaa siitä miten energiansäästölamput on pääosin perseestä ja kivikaudella oli tulenvalossa paras lekotella, niin kokeilkaapa sijoittaa laatuun. Hyvä lamppu maksaa kerran vähän enemmän, mutta valo on ihan eri luokkaa, kuin niissä keltavihreissä markan vehkeissä ja ne kestää sitten vuosia. Meillä on esimerkiksi ollut toi eteisen lamppu kovalla käytöllä yhtämittaan jo neljättä vuotta.
Hehkulamppuja siihen sai olla vaihtamassa vähän väliä.

Kommentit

Suositut tekstit