Varisflunssaa ja katkokävelyä

Lauantaina kova meno jatkui. Vuorossa oli Tavastia ja Reggae Snowsplash ja meitin poppoo oli sama, kuin edelliselläkin keikillä, eli JP, Raappis & SEB. Ennen tsekkiä meinas tulla kiire. Kun menin musafasulle hakeen uutta mikkiä edesmenneen tilalle, niin ensinnä sain palloilla kaupassa kuin puolukka vulvassa, kun kukaan ei halunnut näyttää myyjältä. Lopulta kitarakopista niitä löytyi kasa, joista yksi tuli palvelemaan, kun kysyin: "kuinka täältä voi ostaa tavaraa". Ei siinä muuten mitään, valmiissa maailmassa, mutta kun tuolla tuntuu olevan joka kerta sama meininki. Ottakaa tämä asiakaspalautteena, älkää herneenä.

Mikin sain kuin sainkin haltuun, joka oli muuten vika zipale, ja ei kun tsekkiin. Ekana löin taas kameran timelapsaamaan ja siinäpä sitten pyörimään töitten parissa. Paikalla oli juttukeikalla mitä mukavin sotanarkkarikin, jonka kanssa hierottua tuttavuutta ja höpistyä musasälästä, sekä valokuvauksesta.

Keikka meni muuten ihan tolokuttoman hyvin ja kaikki olivat erinomaisen liekeissä, paitsi yksi.
Se Raappiksen edellisen keikan heikotus oli muuttunut tänään joksikin varis-influenssaksi ja ukkeliltahan lähti hyvin pian settiä ääni melkolailla kokonaan. Kyllä se sinnikkäästi yritti raakkua, mutta ei voinut mitn. Koitappa parantua ukko!

Siitäpä päästäänkin itseeni. Perjantaina piti popsia melkolailla särkylääkkeitä, mutta panin päänsisäiset pajavasarat edellisen päivän juhlinnan piikkiin. (Eräs nuorukainen meni täyttämään monta vuotta)
Lauantaina kesken tsekkiä tuli tuo kamala niskajysäri takaisin. Onneksi olin varautunut.
Sunnuntaiyönä se hiipi takaisin vielä kertaluokkaa pahempana ja itsediaknosoituani syitä ja seurauksia, soitin maanantaina hammaslääkäriin. Meinaan että poskihampaassa on ollut lievää jomotusta jo tovin. Mutta eihän nykyaikana lievä ole käytännössä mitään. Kahdeksan minutin puhelimessa vänkäämisen jälkeen puhuin itseni kuitenkin poran alle ja kas, juurihoitohan se siellä odotti nauttijaansa. Vaikkei itse hammas ollutkaan kovin kipeä, veti se hermoradat sen verran jumiin, että kallonpohjassa tuntui ja kunnolla! Kaikki vaikuttaa kaikkeen, vaikkei vastaanottovirkailija olis tätä millään uskonut. Talkinnabout länsimainen lääketiede!

Tämän viikon kohdalla reissuvihossa on huomenna Närheä sellosalissa ja viikonloppuna J-P:tä Lohjalla.
Siellä olis myös Närhi, mutta mä en taitu kahdeksi ja Jukka on sovittu aiemmin. Sitten taas lauantaina Närhen pariin Virginiin.

Se Tavastian keikkahan meni sitten hyvin pitkälti, näin:

Kommentit

Suositut tekstit