Seloo ja sen sellaista

Keskiviikkona kävimme Närhen kera Esbåån Sellosalissa esiintymässä vahvistetulla kokoonpanolla. Oli jousia ja laulajattaria, sekä flyygeliä ja sen semmoista konsertillista hommaa. Välillä tunsin itseni jonglööriksi yli neljänkymmenen kanavan kanssa, mutta pallot pysyivät siellä missä pitikin.
Iso oli soundi ja tupa täynnä tyytyväistä, mutta jäyhähköä yleisöä. Toisin sanoen jengi istui kuin radiota kuunnellen, puhjeten välillä raikuviin. Sitä oli jotenkin hassu seurata.

Eilen saapui anoppilasta metalliloota täynnä Zenitin rautaa ja lasia. Muassaan tuli mm. Helioksen 2/28 peruslinssi, mutta jossa on peruksestaan huolimatta jotenkin kamalan miellyttävä kontrasti.
Lisäksi lodjussa oli 300mm tele, jota ei voine ottaa lentokoneeseen mukaan. On se sen verran hurja peli. Panen selittävän kuvan mukaan seuraavaan postaukseeni.

Tänään olis rekee hommeleita taas menokaupunki Lohjalla. Ihan vinkkinä hyvät paikalliset järjestäjät, jotka bookkaatte bändejä kaupunkiinne soittamaan: Tutustukaa ja kommunikoikaa kollegoidenne kanssa!
Meinaan että tänään kaupungissa on yhtäaikaa keikalla ainakin Jukka Poika, Laura Närhi, sekä Cheek.
Tai mistä minä etelänpelle mitään tiedän. Ehkäpä teidän lähes nelkeet tuhatta ihmistä on varsin liikkuvaista sorttia?
Enivei me tulemme ja veivaamme pyllyt liikkeelle, ylös, ylös, ylös....

Blast

Kommentit

Suositut tekstit