Pyrstö

Eilen toimi hyvin pitkälti. Närhen kanssa mentiin neitsytöljyssä. Henksu oli mitä mukavinta, pitsa maukasta. Kotimatka lyhyt ja bändi liekeissä! Ainoa asia mikä taas(!!!) hankas tätä täydellisyyden tavoittelua, oli jousikvartetto. Siis moinen kattauksen lisäyshän tekee hommasta kyllä mehetsun, mutta voi sitä säädön määrää. Meinaan että kun semmoisen mikitys bändin metelöidessä on aina pelkkää kompromissia. Sen sata ja tuhat eri metodia on tullut kokeiltua ja ainoa mikä oikeasti toimisi, olisi kalliit tallapiezot, mutta kelläpä sellaisia olisi viuluihinsa asennettuna. DPA:la on kuulemma jotain hyviä dedikoituja ratkaisuja tähän, mutta laatu maksaa, eikä ole oikein varaa moisia hommata, kuitenkin melko harvoja satunnaisia tarpeita varten.

Nytpä heitänkiin, arvon kollegat ja äänifirmalaiset, ilmaan ehdotuksen, joka palvelisi moniaita:
Perustaisimmeko osuuskunnan, tai joku jo olemassa oleva pulju keskittyisi- hommaamaan ja vuokraamaan tietylle valikoidulle joukolle erikoispyydyksiä. Erityyppisiä vähän harvinaisempia käsikapuloita eri laulajille:, viulumikkejä, flygeli, retro ja mitä näitä nyt on ja pitämään homman aika siinä, ettei se paisu liiaksi. Vaikkakin sinne vois tietty kertyä muutakin harvemmin tarvttavaa kamaa, kuten kierrontappajia. Pankaas joku kiertämiseen leipääntynyt ukkeli tohinaksi!

PS: Mä rupean oleen aika varma että haluan 50 tai jopa 30mm 1:4 linssin syntymäpäivälahjakseni! (Vink vink!)
Comma

Kommentit

 1. Hitto. Mie oon messis kyl osuuskunta hommis. Loistava meininki.

  VastaaPoista
 2. Oon ollu noista DPA:n 4099:stä otettu. Superhertta ja yllättävän hyvä saundi. Noin 425€/kpl. Selkeesti parempi idea kuin ne vanhat pallot.

  VastaaPoista
 3. Ainii. Ja mullon just uusi Sigman 30mm/1.4, joka on kyllä mahdollistanu ihan uusien asioiden kuvailun. Et kyl mul vaan on kaikkee ja sull ei. :) Voin suositella Sigmaa, edullisehko ja tekee kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. Sulla Hannu on sitten vaikka ja mitä, puhumattakaan asiallisesta blogista!

  Onko joku joskus perustanu osuuskunnan ja mitä se pitää sisällään? Ja kuka ehtis ruveta puuhaamaan.
  Minä kun olen tällainen karismaattinen arvojohtaja Maon hengessä vainen: "tapetaan kaikki varpuset"-tyyliin. Maarahvas saa sitten toteuttaa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit