lauantaina, helmikuuta 05, 2011

‎"Kaunis kuin ompelukoneen ja sateenvarjon satunnainen kohtaaminen leikkauspöydällä"

Viikko on ollut lähinnä kotipainotteinen. Himassa olen ihan miksaillut musaa ja päivittänyt Possible Applen kotisivuja ja innostuinpa peräti perustamaan naamakirjaan ko. musiikillisen ilmentymäni fanisivutkin.

Sen lisäksi kävin vähän kuvailemassa kaverin lainaamalla tilt-shift linssillä helsinkiä. On se vaan vekkulia, miten silmä mieltää rajoitetun syväterävyyden lelujen maailmaan. Mihinköhän moinen havannointi perustuu? Eihän se meidän geeniperimään liene istutettu, miltä dioraaman makrokuvien tulee näyttämän?
Snake skin

Keskiviikkona tapahtui muuten pienoinen ihme! Minä nappasin rouvan mukaan ja me menimme katsomaan musiikki esitystä! Siis vapaa ajallani keikalle. Lippuja sentään ei joutunut lunastamaan, kun Oksu hoiti mitä ystävällisimmin nimet listaan. Tapahtumapaikkana oli korjaamo ja esiintyjänä mainio poppari, nimeltään Salem Al Fakir.

Gotham police department

Eilen käytiin Raappanan, Jukka Pojan, sekä Sound Explosion Bandin kanssa Tampereella, vetämään keikka loppuunmyydylle pakkahuoneelle. Oli oikein mainio ilta kaikin puolin, vaikka vastoinkäymisiltäkään ei vältytty. Raappana oli vähän kipeä ja meinasi pökrätä kesken keikan, mutta veti siitä huolimatta homman kunnialla kotiin. Henkilökohtaista omaisuuttakin tuhoutui menossa: Rummut pääsi liikkumaan raiserilla just sen verran että toinen overiständi tuli korokkeelta kaaressa alas. No sen nokassahan killui mun ribbonini, joka meni ns. tuhannen pillun päreiksi. Sellasta sattuu. Nyt pitää lähtä ostaan tilalle uutta, koskapa tänään on sama kattaus. Vuorossa tänään on vaan loppuunmyyty Tavastia.

Niin, tuli tekaistua eilisestä keikasta timelapsevideokin. Panin heti tonteille pystyyn kamerani, ottamaan kuvia puolen minutin välein. Tänään olis tarkoitus tehdä samat, mutta typistää kuvien välinen aika puoleen.

1 kommentti:

  1. Hyvä idea toi timelapse ja hieno lopputulos. Paranee vaan jos saat frameratea ylöspäin (tila riittää muistikortilla, toisalta riittäähän se jos kuvakokoa pienentää vaikka Full HD:ksi 1080px). Kiva dokumentti tosta kaikesta säädöstä mitä keikan pystytys vaatii.

    VastaaPoista