keskiviikkona, marraskuuta 17, 2010

Moro taas

Tännekin pitänee päivitellä välillä, jottei totuus unohtuisi.

Yksi näistä elämän muuttumattomista tosiasioista on se, että Helsingistä Kalajoelle on pitkä matka. Noh siellä kuitenkin oli tirpusen keikka. Itseäni mukavuudenhalutti lähtiessä niin, että otin alleni junan. Silläpä matkani menikin mukavasti. Keikka oli keikka ja boogie mainio. Kotimatkan lusin autossa muiden kanssa, mutta sekin meni jotenkin jouhevasti lueskellessa ja Top Geareja katsellessa.
Lähettäjä Garrulus glandarius

Seurava viikko meni vähän ohi, sairastellessa ja Black Opsia tahkotessa.

Seuraava viikonloppu tehtävänä oli Raappana & Sound Explosiooniorkestra. Herrain kanssa oli Tampereen klubia, sekä Kuopion henkkaa. Eipä niistäkään kummempaa raportoitavaa. Paljon ihmisiä, bändi soitti hyvin ja kaikilla oli boogie. Matkalla yllättäen lueskelin ja katselin Top Geareja. Niin ja räpsin kuvia uuden salaman kera.
Lähettäjä Raappanan reissut
Tällä viikolla olen harrastanut Rumbaa. Puhelin rumbaa. vanhan uskollisen mikrofoni on ruvennut brakaileen ja kyllästyin kuuntelemaan vastapuolen "mitä?" -jankkausta ja painelin käläkätinkauppaan.
Löysinkin erään perusmallin, mistä löytyi kaikki tarvittavat toiminnot, eli puhella voipi ja viestejä lähettää.
Tämän lisäksi olen tottunut siihen, että puhelin toimii myös musiikkisoittimena, joten semmoinen kiitos.
Neljä tuntia sitä konfailtuani totesin, ettei se toistakaan kuin mp3 muodossa olevia tiedostoja ja mullahan on suurin osa musiikistani m4a, eli AAC, eli mp4 muotoisia. Speksien mukaan pitäis taittua, mutta ei. Ei edes päivittelyn jälkeen.
Vein paskan seuraavana päivänä kauppaan, missä palautuksia hoitava ihminen yritti selittää, että puhelinpalautukset menee yleensä kyllä huollon kautta. Että nää menee siis korjaukseen kato...
Ei helvetti. Siis jos mä ostan puhelimen, niin oletan kyllä saavani toimivan laitteen. Ja jos paketista vetämäni luuri pitää pistää samantein huoltoon, niin hehän toisin sanoen ovat myyneet rikkinäisen vehkeen, a.k.a paskaa. Tekivät sitten kohdallani poikkeuksen koska päläpäläpälä...
Elämme kuulkaa ihmeellisiä aikoja.
Lähettäjä Raappanan reissut
Noh onnellinen loppu oli tälläkin. Sain rahat takaisin ja hetken päästä muissa asioissa soitellut kaverini kuunteli hetken vuodatusta ja tuumas, että hänellähän on ylimääräisenä yks tismallen samanlainen luuri, mikä mulla on brakaamassa. Että saan sen. Tico tico sano!

1 kommentti:

  1. Siulla se on kyllä ihimeellinen tuuri! Aina yrittää joku mennä pieleen mutta kuin ihmeen kaupalla eikään.

    VastaaPoista