torstaina, heinäkuuta 22, 2010

Selkäsauna

Olen saanut kunnolla selkääni. On nähkääs mennyt tässä kesän mittaan ranka melkolailla huononpuoleiseen kondikseen, johtuen ziljoonista keikkabusseista ja niihin rinnastettavista kulkupeleistä, joissa on tullut persettä puuduteltua. Tähän yhtälöön kun vielä lisätään mitä erilaisimpia nukkuma-alustoja, vuodesohvista luksusluokan vaahtokarkinpehmeisiin prinsessasänkyihin, jotka ovat ehkä pahin karhunpalvelus mitä ihminen voi rahalla itselleen hankkia.
Noh vielä kun käyntini muistutti ihmistä, gorillan sijaan, varasin ajan tuosta parinsadan metrin päisestä selkäklinikasta, jonka olen noteerannut ohi menneissäni. Sieltähän saikin sitten semmoiset hieronnat ja kiropraktiikat, että avot. Se on ihan mieletön fiilis, kun selkäranka kierretään paikalleen, niin että nikamat vain paukkuu ja voi mahoton, miten vetreä ja euforinen olo tulee loppupäiväksi, kun hermoradat vapautuu ja veri kiertää päähän, niin kuin pitääkin.
Naprapatia on parasta huumetta!
Nyt pitää alkaa rupeamaan pakkailemaan ja valua pikkuhiljaa liikenteeseen. Dösä hulahtaa Pori-popeille. Siellä venailee Jukan keikki.

Huomenissa sitten Jalankulkuämpärin kanssa botskiin ja Ruottinmaalle lepakkofestareille. Jäämme sinne sitten vaimon kanssa lomaseikkaileen. Saas nähdä minne päädytään.

2 kommenttia:

  1. Entäs jos ostaisit keikkailua varten semmoisen ilmapatjan?

    VastaaPoista
  2. Noh ainahan hotellissa voip vetää sen petauspatjan lattialle, mutta paketti/henkilöautoissa, junissa sekä lennokeissa se vuoteenlaittaminen on vähän haastavampaa.
    Nyt täytyy muuten sanoa, että selkäni on ollut suorastaan juhlavan notkea käsittelyn jäljiltä!

    VastaaPoista