torstaina, heinäkuuta 15, 2010

On niin hikiki

Mietin tuossa että blogia pitäis taas päivittää, mutta kun ei ole oikein mitään tapahtunut tässä lähiaikoina. No sithänmää hokasin että olenhan mää hikoillu, käyny suihkussa, hikoillu, käyny suihkussa ja Tampereellakin tuli käytyä hikoilemassa ja suihkussa ja veneessä.
Sit on tullu hikoiltua pyörän satulassa, seurasaaressa ja öisillä kävelylenkeillä. Myös sängyssä olen onnistunut hikoilemaan.
Eilen tuli käytyä testaamassa se itäkeskuksen vietnamilainen ravintola. Siellä oli ilmastointi. Sen lisäksi siellä oli mitä mainiointa ruokaa.
Se sitten sijaitsee siinä kauppakeskuksen poikkiputkessa. Infosta kun menin ekana kysymään, että missä, niin ei missään. Ilmeisesti se putki siinä kauppakeskuksessa ei olekaan siinä kauppakeskuksessa. Huoh.

Meikämeikät
Jaa´a. Tänään haluan käydä vuoristoradassa ja uimassa. Ja jos vaikka vähän hikoilisi vaihteeksi. Niin ja mangolassia täytyy valmistaa ämpärillinen!

1 kommentti:

  1. Jep. Se varsinainen kaupallinen kauppakeskus-yksikkö nimeltä Itäkeskus loppuu käsittääkseni siihen isoon tiehen. Silta ja tien toinen puoli rajautuvat kai pois. Näkymättömiä rajoja saattaa löytyä muiltakin suunnilta.

    VastaaPoista