sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2010

Ekalla purkkiin, tokalla purkkiin!

Onpas tullut taas reissattua tälle viikonlopulle tuollaiset reilut 1200 km. Ja Suomiko on muka pieni maa!?!
Perjantaina paukattiin pohjoisesta Helsinkiin, missä pikapikaa kamat kotio, kukille vettä ja eikun kaapelille Jätkäjätkien dösään, mi vei meidät lahden summer-up häpinöille. Jumankekka muuten miten kesäistä ja kännistä teiniä oli siellä. Yleensä ihmiset tajuaa siirtyä pois tieltä, kun iso bussi tulee vastaan, muttei nämä voimaintunnossa olleet lahtelais-sankarit ja sankarittaret.
Itse veto meni mitä mainioimmin, vaikkakin 20min vaihtoaika oli melkolailla tiukanpuoleinen, näin isolle remmille.

Lauantaina päätettiin sitten ottaa vaimon kanssa ihan iisisti, tehdä pieni pyöräretki ja harrastaa vallan pikniköintiä, vaan siinä aamupalan lomassa soikin puhelu, jotta lähdenkö veivaamaan jätkiä ruisrokkiinkin, kun kollega ei lennoiltaan ehtinyt. Koskapa varoaikaa oli ruhtinaallinen tunti, löysin itseni kohta vaihteeksi taas kaapelilta. Keikka oli erinomainen jälleen kerran ja taas oli pätevää tekniikkaa vastassa. Oma festarihumuiluni tapahtui niinkin räyhäkkäästi, että löhösin bäkkärialueella aurinkotuolissa ja luin dekkaria.

Jätkäjätkät
Niin ja sain vihdoinkin etsintäni pätökseen. Olen nimittäin käynyt läpi tukun delay-pedaaleja, josko löytyisi etupäähän käden ulottuville messevä dubautusmasiina, jota olisi huomaamaton roudaillakin. Loppujen lopuksi päädyin hankkimaan rolandin space echoa imitoivan RE-20 vehjeksen. Ai ku se pulputtaa nätisti ja se jousikaikumallinnus pläjähtää snaren perässä komeasti, varsinkin kun ajaa laitetta sopivasti ruvelle! Niin ja siinä missä stadissa oli pääkaupunkilisineen vekotin noin 260€ hinnoissa, löytyi se Oulun soitin ja tarvikkeesta 190€. Melkoinen ero sanoisin!

Noh, nyt on vaihteeksi kuuma. Lähdemme sinne pyöräretkelle än yy tee ja uimapaikka on suunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti