Turkumenistan ja Tampester

Ja taas vierähti viikko, jonka aikana olen lähinnä editoinut ja miksannut, nenä kiinni läppärissä.
Silläpä ei ollutkaan sitten sen enempiä intressejä tuottaa tekstiä iloksemme.

Paitsi että viikonloppuna taphtui pari keikkaa Jukka Pojan & Sound Explosionin keralla.
Perjantaina painelin ensitöikseni Custom Shopiin hakemaan testikäyttöön G-Labin delayta. Kas kun olen etsinyt keikkasalkkuuni näppärää skittaspeddu delayta, joka kulkisi näppärästi mukana ja joka taipuisi soundiltaan niin nauhamaiseen dubautusfiilistelyyn, kuin vähän modernimpaankin toistoon. Niin ja tap-tempo on must! Noh tämä purnukka oli monilta osin loistava. Soundi oli just sitä mitä haen ja säädöt taipuivat laidasta laitaan. Mutta mutta... Tempon uudelleen tappaus katkaisi edellisen hännän ja taimin sorkkiminen tuotti saman lopputuloksen, joten efektointisweepit piti unohtaa tämän kanssa. Purkki soundas kuitenkin todella maukkaalta, joten jos ei parempaa löydy, niin puutteineenkin tuo mennee ostoslistalle.
Pitää vielä ottaa kunnon koeponnistukseen se Rolandin RE-20, josta ei kyllä mitään kamalan kliiniä soundia saa ulos.
Custom Shopista laskettelin kaapelille, josta singahdimme leppoisissa merkeissä Turun Klubille tsekiditsekkiin. Hotellilla saunottiin ja tapettiin aikaa ennen keikkaa. Itse veto meni mitä mainioimmin ja tupa oli liekeissä.Seuraavana päivänä haimme romut ko. paikasta ja köröttelimme hissuksiin Tampereelle, jonne saavuimme erittäin hyvissä ajoin, joten ennen tsekkiä oli aikaa käydä korkkaamassa uusi Japanialainen ravinteli. Ei ollut muuten yhtään hassumpaa, vaikka rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, ettei ole kyllä paljon vertailukohtia, kun meikäläisen japaninruokakokeilut rajoittuu lähinnä sushiin.
Ja taas saunottiin ja potkittiin säkkiä ja höpistiin ja futistakin katottiin, kuten myös livestreemiä provinssista piti kans yytsiä, kun Jätkäjätkät veivas etc...


Keikka oli taas ihan paras ja tupa erittäin täynnä. Delay toimi puutteineenkin taas rakastettavasti mutta... jos kuitenkin löytyis vielä parempi :/
Melko nopeasti keikan jälkeen paiskottiin tullikammarin läpi romut autoon ja posotimme vielä yötävasten kotio. Oma sänky ja paras seura nääs.


Kommentit

  1. Joku muukin tykkäs.
    http://picasaweb.google.com/jazmanaut/KeikkaaPukkaa#5488678964261978898

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit