lauantaina, kesäkuuta 05, 2010

Päivää

Eilen oli melkolailla hieno päivä. Sain työni päätökseen melkolailla hyvään aikaan, katsahdin ulos ja totesin että päivä on kaunis, mutta tuulinen. Täten pakkasin mukaani leijan, soittokierros kavereille ja syöksy suinpäin finlandiatalon puistikkoon. Siellä opetin sitten ystäväni leijailun ihmeisiin ja kumma kyllä, hekin tykkäsivät vaikka kuinka ja kovasti.

Noh ilta sai ja tuuli tyyntyi. Mitäs sitten keksittäis? No muistelimme siinä nuoruuttamme ja parhaita asioita, tottakai. Räpätin! Puuhastelimme sitten kaikkien pyöriin räpättimet ja ihastelimme kilvan toistemme soundeja, kuten myös itse sanan onomatopoeettista täydellisyyttä.
No matka kävi vallilaa kohden, jossa sijaitsee treeniksemme, missä päätimme pitää jamit. Matkalla pysähdyimme alppipuistoon ihmettelemään "teini" nimisten laumaeläinten vapautumisriittiä. Poliisit kun kaarsivat paikalle, niin junnut juoksivat satapäisenä rintamana metsään. Meitä nauratti ja nostalgia nousi päähän.
Sekin nauratti että nämä teinit pitivät meitä, + kolmikymppisiä ukkeleita varmaan melko lapsellisina räpättiminemme.


Ihmetystä herättäviä teinejä ihmettelemässä

2 kommenttia:

  1. Teinit ovat vain katteellisia, kön eivät itse kehtaa lapseilla! Se on surullista, kun ihmisen muka pitää leikkiä aikuista ne muutama teinivuotensa, mutta onneksi siitä taas kehtaa alentua lapsentasolle takaisin iän ja rohkeuden karttuessa.

    -Räpätäti

    VastaaPoista
  2. Teinit treenaa aikuisuutta varten. Aikuiset taas tietää että ennen oli kaikki paremmin.

    VastaaPoista