perjantaina, huhtikuuta 30, 2010

Puhuvan rummun maassa

Oho, kato kato. Viikko mennä vilahti. Mä olemniinmaan kauheasti touhunnu kaikkea, että blogidiblogaaminenkin on jäänyt mielestä tyyten. Eli en voi vedota "ei oo tapahtunut midis" korttiin. Olen käynyt hommiloissa Kometaa miksaamassa hyväntekeväisyysmielessä Oranssilla ja merihaassa kattomassa Cockpitsien rokkishouvia, josta tuli kankkunen. Myös Jalankulkuämpärin keikalla tuli väänneltyä nappuloita semifinaalissa. Muuten olen lillunut melkolailla kotosalla värkkäillen livenauhoitetta, sekä tuotantoa jos toistakin.

Nyt on päässä niin hajanainen meininki, että listaan tähän nyt vain hyviä juttuja, mit´on tulleet viikolla vastaan:

-Re-20 Delay pedaali. Space Echo puristettuna taskukokoon. Tää pitää hommata omaksi kesän reggae yms. häröilyaltiille keikoille. Miks kaiken pitäisi olla räkkikoossa?

-Motu UltraLite Mk3. Hybrid. Erinomaista soundia pienessä paketissa ja ominaisuuksia vaikka ja kuinka. Virran se ottaa Firewirestä, mikä tekee siitä mobiiliuden riemuvehkeen.

-Mojave audion MA-200 putkimikki. Lainasin kaverille, eikä ole enää yhtään sanottua että sais sen takaisin. Jumaliste miten jumalainen soundi voi putkenpätkästä löytyä!

-Aiptekin halpis videokamera. HD-tasoista kuvaa käytettynä viidellä kympillä. Luulin että tässä on onneton valoherkkyys, kunnes asioista paremmin perillä oleva kaveri tsekkas asetukset ja tuumas että kamera oli suurnopeusasetuksella(!!!) Uusin jazmavideojaksokin on työn alla. Se käsittelee tilasoundin luomista re-amppaushengessä. Stereosoundia yhdellä monomikillä. (Mää oon taas vähän visioinu ;)

-Vaimo herätti vapun aamuun omenahyveellä, joka liehitteli minut tuoksullaan pois poliisipiirityksestä. Se on nättiyden lisäksi näppäräkin!
Lähettäjä Keikkailu

1 kommentti:

  1. Motu Ultra Lite mkIII on kyllä kelpo peli. Luovuin siitä, mutta haikein tunnelmin.

    Minukset manualille, josta en löytänyt yhtään vastausta yhteenkään kysymykseeni. No, kuka niitä nyt muutenkaan lukis.

    VastaaPoista