perjantaina, maaliskuuta 19, 2010

Fu-Tonn

On tullut nukuttua hyvin. Todella hyvin. Ihanan vaimoni ihana pomo roudasi luoksemme futoninsa, josta heidän piti luopua, kun ei sopinut fysiikalleen. Meitä ei harmittanut. Fyysiset ulottuvuutemme kohtasivat puuvillapaalin mitä mainioimmin. Mukavan napakka on patja ja materiaali on ihan hämmentävän miellyttävän tuntoinen. Lämmin, mutta viileä. Kissakin tykkää, se on maannut sängyllä tyytiksenä jo kaks päivää putkeen.

Muuten tämä viikko on mennyt melkolailla iisisti. Keikkaa olis voinu olla lähiaikoina enemmänkin, mutta tällaista tää tuppaa olemaan aina alkuvuodesta. Sen sijaan olen tehnyt musiikkia ja miksauksia kotipajassani. Lisäksi olen ottanut haltuun videonkaappausohjelmaa. Aiemmista kannustavista kommenteista elähtäneenä kelasin vääntää tulevaisuudessa pieniä viedonpätkiä, kun tulee tehtyä jotain kummallisia äänikokeiluja ja kikkakolmosia. Ehkäpä niistä joku inspiroituu, vaan jos ei, niin ainakin itsellä on hubaa. Pankaa viestiä, jos on jotain ehdotelmia aiheista.


Eilen kävin tuurauskeikalla Nosturin Alakerta-baarissa. Tonteilla oli kolme rokkibändiä, joista varsinkin viimeinen, Keoma niminen pumppu yllätti todella positiivisesti. Tiukkaa äkkiväärää soitantaa ja laulaja (joka paljastui kaimakseni) oli kuin Pattonin pikkuserkku. Olin lentää perseelleni kun poikia jututtaessani paljastui, että keikka oli heidän ensimmäisensä. Pistäkääs nimi mieleen. Näistä kuullaan viä!

Tänään roikaan Kometan matkassa Korjaamolle, missä tapahtuu Tusovka klubi. veikkaanpa että siitä tulee mitä oivin rokkikarkelo!

2 kommenttia:

  1. Jos futon on patja lattialla, niin mikä on fullinen?
    Onko fu sama kuin sänky?

    VastaaPoista
  2. Meillä on ehkä ennemminkin just se fullinen, kun me pantiin se futonin ritilälaudoitus vanhojen joustinpatjojemme päälle, jolle sitten se itse fu.
    Ja mä luulen että koska futonpatjahan koostuu lähinnä kasasta puuvillakankaita, meinaa "fu"kangasta ja "ton" on vain määre.

    VastaaPoista