Sattumia ja tapahtumia

Perjantain virginin keikka meni oikein mainiosti. Yleisö koostui pääasiassa noin kolmikymppisistä, hyvin pikkujouluhenkisistä ihmisistä ja possuista. Ennen keikkaa tapahtui mm. sellaista vekkulia, että kun Rantala meni lavalle paneen koneensa valmiiksi tulille, oli joku pikkudirika kiivennyt sinne jo elvistelemään mikin varteen. Hitto ettei mikään oo hauskempaa kuin se, että känniääliö kömpii soittimien ja tekniikanhärveleitten yli mikinvarteen örisemään. Tähtihetkeään ei tietenkään torppaa mikään. Ei se ettei se mikki ole päällä, eikä edes se, että kosketinsoittaja pyytää poistumaan. ehei! Silloin voi kato alkaa miehekkäästi tönimään ko. muusikonretkuja tai tällaista "vitun roudaria".
Olis taas se aika vuodesta että lähdetään muusikko ja teknikkoporukalla kunnon pohjien jälkeen insinööri, lakiasiain ja mistänäitäpikkudirikoitanytlöytyy-toimistoihin ördään ja kyseleen "mitä tästä napihsta tapahtuu?"


Viikonloppuna pääsimme myös taiteilija Luukkosen kanssa vihdoinkin aloittamaan vuosikausia suunnittelemamme taidepläjäystä. Yhdistämme musiikin ja liikkuvan kuvan reaaliaikaisesti toisiinsa. Kuva seuraa ääntä ja ääni kuvaa, noin niinkuin yksinkertaistetusti.
Hyvin oltiin kyllä näemmä tuo pohjatyö tehty. Meinaan että kahdessa ja puolessa tunnissa, rakensimme sekä biisin, että musiikkivideon. Ja tuohon aikaan kuului vielä kamojen kasaus!!! Vaan olipa mukavaa ja hienoa puuhastelua! Meistä kuullaan ja nähdään vielä!

Eilen illalla askartelimme vaimon kanssa joulukortteja, joimme teetä ja kuuntelimme
JJ Calea. Melkolailla mukavaa puuhaa ja parasta musaa!

Kommentit

Suositut tekstit