Olis ilmariselle töitä

Kai minä siten tykkään vihata, kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi vaihtaa pankkia.
Ei mulla muuten oo sampon kanssa muuten mitään ihmeempiä ongelmia ollunna, mutta se niitten verkkopankki!!! Nykyään olen jo ilmeisesti tottunut, kun onnistun maksamaan laskujani jo melko kivuttomasti. Löydän jopa tilitietoni sujuvahkosti. Tosin firmani tilin ajanmukaisen saldon selvittäminen ei onnistu vieläkään, mutta mitäs sellaisella nippelitiedolla nyt tekisikään?
Tämä kaikki tietysti sellaisella varauksella, että nettipankki sattuu ylipäätään toimimaan kyseisellä viikolla.

Jos jotain yltiöpositiivista pitää hakemalla hakea, niin asiakaspalvelunsa on kyllä oikein mallikasta. Joka kerta kun panen palautetta menemään ja ihmettelen mäkin sekä nettipankkinsa yhteensopivuusongelmia, soittaa ystävällismielinen virkailija parin päivän sisällä ja kertoo, että ongelmat on kyllä tiedostettu siellä heilläkin.
Kovasti kehottavat myöskin tyhjentelemään välimuisteja ja sen semmoisia, mutta puhetulvansa saa yleensä loppumaan, kun heille mainitsee ettei moinen kiinnosta, vaan toiveissa olisi sujuva toiminta. Se sellainen olisi unelma, kuin oli vallalla ennen pankkiuudistusta. Se toimi kuin... no unelma. Mutta eihän nyt vanhaan voi palata. Eihän?
Televisioapu

Kommentit

  1. Uudesta verkkopankista lienee tullut arvovaltakysymys.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit