-24°C

Huhhei. Matka Helsingistä Ouluun kesti vaivaiset yksitoista tuntia. Toki haimme huutonetistä huutamani Warferdalen kailottimet valkeakoskelta isälleni joululahjaksi.
Melkoinen parannus äänenlaatuun ikivanhojen OR:n pönttöjen jälkeen :)

Jaa niin että miksi moinen matkustuspyrähdys? No mua pyydettiin tuuraamaan miksaajan pallille Nelivitosen Cleaning Womenin keikalle. Minähän toki suostuin mielelläni. Semmingin kun sain lahjahomman näin kätevästi samalla taskuun. Keikka on tosin vasta huomenna, mutta lähdimme liikkeelle jo tänään, koskapa muuten olis tullu kaikkine kasauksineen vähän hektistä. Jätkillä kun on messissä melkoinen kasa projisointikalustoakin. Sanotaanko näin, että Transittia ei ole varmaan ikinä pakattu niin täyteen, kun mitä nyt on. Show spectacularrr!

Matkan kestoa pidensi vielä sellainen kiva juttu, että auton lämmityksessä on jotain pientä feelua, mikä ei lähtiessä haitannut yhtään. Se siis kyllä toimii kohtalaisesti. Muttei kuitenkaan niin kohtalaisesti, että jotta kun ulkolämpötila kipusi tuonne kahdenkymmenen pahemmalle puolelle, oli meillä melkolailla vilu sisällä. Noh pysyipähän hereillä.
Tero2
Eli mitään muuta en ole tänään tehnyt, kuin palellut autossa. Nyt väsyttäää!
Onneksi ei siis tarvi mennä töihin. Öitä sano...

Kommentit

Suositut tekstit