Funtsing

Olen tässä fundeerannut lähiaikoina, että on se vaan vekkulia miten Homo Urbanus on visuaalinen eläin. Meinaan että ihmiset ostelevat koteihinsa ylisuuria, supertarkkoja lasertelkkareita ja blueray asemia, mutta samaan aikaan musiikki pakataan onnettomiksi ämppäreiksi, joka toistetaan kahden markan anttilan stereopaketeista, tai viidenkymmenen sentin Ipod -nappiluureista.

Semmoistakin on tullut mietittyä, että maapallon magneettikenttähän vaeltelee navalta toiselle vähän väliä (siis noin niinkuin geologisissa aikamääreissä). Myös maapallon akseli tuppaa heittelemään.
Niin että voisko joku viisaampi valaista, onko näillä hommeleilla osaltaan näppinsä pelissä ilmaston vekkuliin käytökseen lähiaikoina?
Ships

Niin ja vekkulia on myös se, että kun päivät lyhenee talven myötä, niin tai siis valoisa aikahan se, enivei... Niin mitämäolinsanomassa... No sitä että mitenkä syksyn mittaan talveen taittaen lähes kaikki seuraamani blogittajat jotka eivät olleet vielä kesällä hyytyneet, ovat nekin loput siirtyneet hibernaatiotilaan. Eihän täällä ole kohta enää muita aktiiveja kuin Janne, Marinadi, Viltsu ja Petja.
Varsinkin kaikkien kollegojen häipyminen blogistaniasta ihmetyttää. Joko alalla vallitsee tietämättäni täystyöttömyys, tai sitten keikkareissut ovat muuttuneet tylsäksi puurtamiseksi? Häh?!! Miten on?

Tuossa pihalla muuten makaa laadukas 24 vaihteinen naistenpyörä, joka pitäis saada hyvään kotiin. uudet tupit ja eturenkaaseen paikka, niin oiva tulee. Se lähtee punkkupullolla mukaan.

Ja kun mietitte talouteenne uutta kodinkonetta, niin tässäpä olis. Ostakee poikkee!

Kommentit

 1. Itse tuossa viikko sitten eksyin pohtimaan, että kuinka jännää se on, kun ihmiset maksaa mitä tahansa kaikenmaailman Netz-peleistä. Mutta musiikin ja elävien kuvien warez-latailu pitäisi olla jokamiehenoikeus.

  VastaaPoista
 2. Eipä ne maksais niistä peleistäkään, jos niitä ei olis kopiosuojattu niin hyvin.

  VastaaPoista
 3. No tässä nyt on ollu kaikenlaista.
  Rouva kun saatiin siunattuun tilaan tammikuussa, alkoi kummasti kiinnostamaan muutkin asiat, kuin raportointi muille. Mä oon viimeiset 15 vuotta eläny kaikelle muulle paitsi itselleni ja perheelle. Siinä pari painavaa. Kyllä tästä vielä jossain kohtaa aktivoidutaan.
  ps. oon mä kerenny töitäkin tekemään! :)

  VastaaPoista
 4. Selityksesi oli harvinaisen pätevä Terttuseni ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit