tiistaina, marraskuuta 17, 2009

100000

Kas vain. Viikonlopun aikana on hulahtanut sadan tuhannen kävijän raja rikki.
Ootte tekin.
Posteja on tullut rustattua 689kpl ja aikaa hommaan olen käyttänyt näköjään reilut neljä vuotta. Sehän tuppaa herranen aika olemaan melkoinen metusaalemiussaavutus, noin niinkuin blogistanian ajanlaskulla!
Kävijöitä Jazmalandiassa käyp päivässä keskimäärin 147 mikä on mielestäni hämmästyttävä määrä ihmisiä. Lähes kaikki lukijat sijaitsevat Suomessa, paitsi että Californiassa on joku vakiofani, nimeltään Googlebot. Terkkuja hälle!

Kaikkien aikojen suosituin postaus sisältää yllättävästi kuvan vaimoni tisseistä. Tai no tarkemmin sanottuna hän nyt sattuu olemaan paidatta ko. kuvassa. Flickerissäkin se ylivoimaisesti katsotuin kuvani 1,350 kuikuilulla. Jos blogini suosio tässä joskus radikaalisti romahtaa, tiedän kyllä mistä otan sen seuraavan kuvan!

Statistiikkaa kerrankin kahlailleena ei voi kuin olla hämmentynyt ja salaa vähän ylpeä.
Itsehän läksin bloggaamaan lähinnä omaksi ilokseni, mutta tokihan sitä on pitänyt yrittää aina välillä skarpata höpinöitään kun näitä kerran muutkin lukevat. Jospa sitä sais itsestään sitten dementoituneena ja kuurona fiksumman muistikuvan, kun surffaa vuosiensa taakse, siellä Marsin vanhus-siirtolassa.

2 kommenttia:

  1. En kyllä ihmettele kävijämäärää. On nautinto lukea teikäläisen tekstejä, koska ne on selkeää luettavaa, mutta silti rennolla ja tuttavallisella otteella kirjoitettuja. Todella viihdyttävää luettavaa! Jos haluaisit parannusehdotuksia, niin näin studioteknikon näkökulmasta, voisit kirjoitella enemmänkin studiopuuhista. Myös kuvia studiosessiosta on mukava katsella!

    VastaaPoista
  2. No kiitos kiitos. Mä yritän pitää kielipoliisitkin kiireisinä :D

    Mä kun teen sen pari kolme levyä vuodessa ja päälle muutamat miksaukset, niin siitä puolesta tulee vähän harvemmin tekstiä ja miksaus sessioista on jotenkin aika hakeeta kirjoitella, saatikka ottaa kuvia karvanaamasta hiiri kädessä ;)

    VastaaPoista