Tavastialla tapahtui

Lauantai oli sitä semmoista musiikin juhlaa. Reiskan tsekki tehtiin leppoisissa merkeissä hyvissä ajoin, koskapa tavastialla alkaa viikonloppuisin livemusisointi jo puoli kymmeneltä. Tämä johtuu siitä, että keikkien jälkeen ko. mestassa pyörähtää käyntiin disko. Sitähän me vähän vaan jännättiin, että osaako ihmiset valua niin aikaisin paikalle olleskaan ja vielä puolituntia ennen keikkaa huoli näytti aiheelliselta. No muttapa sittenpähän kun laskettu aika tuli tiimaansa, olikin sali täynnänsä ihmisiä.
Keikka meni äly hyvin, varsinkin kun ottaa huomioon, ettei jäbät oo vetäny taas ihan hetkeen kimpassa. No pro äijät vetää pro staililla.


Anoppi, mi oli meillä loppuviikon kylässä tuli vaimon kera tonteille kans ja siitähän me paukattiin takahuoneeseen jauhamaan hetkeksi, mistä koko lössi päätyi pikaisen Coronabaarin kautta Moskovaan. Ruskistandard virtasi ja seuraavana päivänä oli hieman heikko olo.

Nyt mun pitäis saada potkittua itseäni perseelle, jotta saisin kirjoitettua yhden lehdistötiedotteen ja yks pitempi artikkelikin pitäis aloittaa… ja kummasti blogaaminen ajaa tärkeydessään moisten puuhien yli.
Nyt prkl!

Niin ja että onko se tavastian disko suksee? No jono ulkona oli puolen korttelia ja kuulemma ollu aina ihan loppuunmyyty. Ihan kuin jengi olis kaivannu vaihtelua seduloille ja supersexyille hileklubeille yms.

Kommentit

Suositut tekstit