Nerd´n Roll

Vedetäänpäs nää nörttiläpät nopeesti alta pois, niin päästään pikemmin rokkiasioihin:

Nyt on macbookiin asennettu vihdoin Lumileopardi ja tehonlisäys on tosiasia, kuten Oksu asian ilmaisisi. Lisäksi uuden käyttiksen myötä kovalevytilaa tuli kakskytgigaa lisää. Kakskyt gigaa!!! Se on aika pirun hyvin.
Tämänpä päällä kelpaa pyöritellä Logic studio 9. Jep, vastarannan kiiski päivitti vihdoinkin seiskasta ylöspäin. Kasi tuli skipattua välistä, mutta on toi ysi vaan niin älyttömän näppärä niin miksailuun, äänittelyyn kuin säveltämiseenkin, että voi että! Ja tässä uudessa logicissahan on itsessäänkin vihdoin ihan toimiva kompura!

Olen tässä miksaillut kaveripohjalta kotosalla Cocpitsien levyä kasaan. Vittu mitä paskaa, sanois moni. Kännissä soiteltua päin helvettiä kellarissa äänitettyä räkäposkigrungea, mutta helvetti mikä meininki! Minusta on mukava taikoa vaihteeksi tymäkkää rumpusoundia yhdestä väärin suunnatusta mikistä, johon vuotaa kitarat yhtä lujaa, kuin rummutkin. Tästä on kuulkaas Toto melko kaukana :D

Aamulla minut herätti ystävä, joka pyysi miksaamaan jotain elektrotrioa klubilleen. No toki lupauduin ja kömmin takas vällyjen väliin. Kunnolla herättyäni muistin, että eikäkö määhän lähdenkin Lahden Torveen Kometan kanssa. Noh kaikkialle ei voi keretä ja ekakas pyytänyt menee etusijalle. Lahtelaisethan tulee paikalle kaikki. Ettekö tulekin?
Lähettäjä Kometa


Saas nähdä, jos sais viikonlopun aikana noi Possibleapplen kotisivut siihen kuntoon, että ne sais julki alkuviikosta.
Viikonloppuja ja miedot krapulat itse&kullekin!

Kommentit

  1. Was? Miten uusi käyttöjärjestelmä voi lisätä kovalevytilaa?

    VastaaPoista
  2. Ja tehoja! Mie tykkään mäkistäni ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit