Päivittelyä

Nyt tulee kuulkaas nörttiläppää koko loppuvuoden tarpeiksi!

Eilen tuli vihdoin postissa ne Sonyn MDR-7506 kuulottimet ja täytyy todeta, etteivät tuottaneet pettymystä. Erinomainen soundi, hyvä eristävyys, riittävä herkkyys ja luksusluokan ergonomia silmälasipäisellekin. Nykyaikana on myös harvinaista herkkua, että tuotteen mukana tulee huolto/räjäytyskaaviokin. Nämä huokuvat kaikin puolin asiallista meininkiä. Loppujen lopuksi hintaa tuli postikuluineen 139€, mikä ei ole todellakaan paljon tämän tason vehjeksistä. Eivät nämä vanhoja Gradon työjuhtiani äänellisesti kepitä, mutta niissä onkin avoimesta rakenteesta johtuen ihan eri tsydeemit. Niin ja mikä nyt kepittäis :) Eri hommiin eri lelut.

Toinen messevä lelu on toi Logic 9. joka tuli instattua eilen. Tähän asti olen änkyröinyt muutosta vastaan ja vääntänyt läppärini kanssa ihan vain seiskalla, mikä onkin pelittänyt tähän asti ihan messevästi. Tosin matkakäytössä toi usb-dongelin kanssa pelaaminen on vähän rasittavaa. Ysi vaikuttaa pikaisen tutustumisen perusteella oikein mahetsulta.
Jo pelkästään toimivampi kompura ja kitaraboksit on tehty voitosta, puhumattakaan miljoonasta muusta elämää helpottavasta pikkukilkkeestä.
Logicin kompuroista puheenollen: Tämän sivun alapäästä löytyy joka talouteen SSL-4000G mixbussia emuloivia presettejä kasi ja ysiversion kompuroihin, sekä sonalksikselle kanssa.

Niin ja logikin päivityksen myötä piti päivittää MacBookin kovalevy taas isompaan. 120Gigaa ei ole nykypäivänä enää mitään. Meinasi naurattaa, kun pelkotilani törmäsi Seagaten 320Gigaiseen nopeaan urposuojattuun ja virtapihiin kovikseen alta seitsemän kympin.Halpaa kuin makkara. Ja jos olis tyytynyt hieman hitaampaan asemaan ilman G-Force -suojausta, olis hinta laskenut vielä huomataavasti. Eli on tässä nykyajassa puolensakin! Samalla ostin nätin pikku usbikotelon vanhalle levylle, mikä on kätevää reissun päällä.

Vielä kun saisi sen lumileopardin jostain, niin taas riittäis päivitykset vähäksi aikaa.
Vaan näköjään ko. tuotteen suosittuus on tullut applen jälleenmyyjille yllätyksenä, kun kaikki ovat myyneet jo tovin eioota.

Workspace

Kommentit

Suositut tekstit