keskiviikkona, syyskuuta 02, 2009

Hyvä asiakkaamme...

Postiluukusta napsahti juuri kiva kirje Kelalta. Kirjeessä kertovat tämän olevan jo toisen muistutuksen aiheesta, joka koskee asumistuen takaisinperintää vuodelta 2001.
Jännä etteivät löytäneet mitään tietoja siitä ensimmäisestä kehotuksesta.
Eivätkä myöskään siitä, että vuosia sitten maksamani rästilaskupinon jälkeen soittelin mm. Kelaan, sekä ulosottoon ja vannotin heitä tarkistamaan, että kaikki mahdolliset ja mahdottomat maksut ja sen semmoiset on varmasti maksettu pennin tarkkuudella, koska haluan pöydän puhtaaksi nyt kertakaikkiaan. Kaikki vakuuttivat minulle näin olevan.
Nyt kelalta ulosottoviranomaisille on kuitenkin jo matkalla 650€ takaisinmaksupäätös kahdeksan vuoden takaa!!! Äsken vielä selvisi että tätä on karhuttu ulosottoviranomaiselta 2005, jolloin hän on todennut minut varattomaksi ja palauttanut laskun takaisin kelalle. Tämä tietty kysymättä minulta mitään. Minä olin vakituisessa kuukausipalkatussa työsuhteessa tuolloin ennen toiminimen pystytystä, eli rahhoo olis riittänyt.

Että voikin vituttaa virkakoneiston rattaiden alle joutuminen. Todella nöyryyttävää.
Varsinkin kun tässä on mennyt jo puolikas työpäivä asian selvittämiseen, eikä mikään ole selvinnyt. Ja varmasti menee toinen tai kolmas mokoma. Selvittele tässä sitten asioita, kun ihmisiä on jo eläkkeellä, kukaan ei tiedä mistään mitään, missään ei ole tarkkoja tietoja mistään ja kukaan ei ota vastuuta mistään.
Fist

Perkele!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2/9/09 14:36

  Aina kun kyselee tuomoisia, pitäisi älytä olla sen vertaa ketunhäntää kainalossa pyytää samalla jonkun virallisen paperin.
  (Ei että antaisivat..)

  VastaaPoista
 2. Harmittavan yleistä Kelan kikkailu.

  VastaaPoista
 3. Kiusallisen tuttua, mulle nähtävästi olisi helpointa odottaa nelisen vuotta rästien vanhenemista.

  Mutta kyynärvarren lihaksiasi ihailen, kerta paijatkin repiää.

  VastaaPoista