maanantaina, elokuuta 03, 2009

Matkustus kertomus

Viime viikko meni Raahessa lötkyillessä. Anopille käännettiin peltoa ja appiukolle muurailin kivijuttuja päällekkäin. Kalassa on satuttu ja saunottu niin maan perusteellisesti.
Pihalla hengaa pari siiltä, jotka tuhisee muka uhkaavasti, kun meidän kissa haluis tehdä tuttavuutta. Kirppareilta on löytynyt sitä, sekä jonkinverran tätä.

Perjantaina junailin itseni Tampereen kautta Turkkusen laiturifestareille miksaamaan ASAa ja jätkiksiä. Ekaa kertaa puikotin moista ryhmää. Onneksi suurin osa bändistä oli ennestään tuttuja, niin pystyin heittään etukäteen suuntaa antavat eekuut tiskiin, kun meinas vaihto mennä ihan helvetin hektiseksi. Jälleen kerran vähän pieni lava ja naurettavan lyhyt vaihtoaika. Eipä siinä hyvin se lopulta meni. Siitä syömään ja sedulaan johonkin Apolloon tms. reiskan ryhmän kanssa. Kelattiin ensin, että oltais menty kasaan kamat hyvissä ajoin ja tehty linjatsekki pois kuleksimasta, mutta ravintolapäällikkö oli sitä mieltä, että täällähän ei mitään tsekkailla perkele vieköön, siitähän voi kaljanmyynti heiketä. Kannattaako sitä päästää bändejä taloonsa jos vihaa livemusiikkia ja muusikoita? No kaikki pantiin sit ennen keikkaa toimimaan, tietty kun on pakko niin hoidetaan mutta kuitenkin vitutti vähän.
Varsinkin kun pääsi unohtumaan sellainen vanha viisaus että "kiire ei lopu juoksemalla"
Siinä lavalle rynnätessäni jotain mikkiä suuntailemaan, niin hahmotin pimeässä lavan reunan sijainnin väärin ja venäytin nilkkani kivuliaasti. Oli muuten avuton olo myöhemmin katella sivusta kun muut roudaa. (Ei noin, pankaa toi tonne ja kääntäkää se keissi kylelleen...)
Noh siitä sitten aamuyötä myöten hernerokkasumun läpi helsinkiin, missä kaapelilla vaihdettiin bussia, johon nousi asan lisäksi Nopsan pumppu. Perse puutui tanakasti, näet Kajaanin pipefest on pitkän matkan päässä. Onneksi perillä sai otettua tirsat ennen keikkaa. Itse keikki oli suksee, vaikka päälle sattui rankkasade. Mutta jengi tuntui saavan siitä vain lisä energiaa.
Eilen saavuin Ouluun ja täällä lillutaan tämä viikko. Kalassa nyt ainakin pitää käydä ja sen semmoista öllöilyä.
Fist
Tänään käydään soittamassa jokavuotinen Kuulema. Eli Staalinin urut soittavat taas freemetakkaa hietasaaressa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti