Teknistä läpändeeriä

Jurassic rock oli ja meni. Kiva kun oli vaihtoaikaa oikein kunnolla ja ehti ihan syömäänkin ennen keikkaa. Tosin se vanha viisaus että kaikki käytettävissä aika menee, oli se sitten vartti tai tunti, piti paikkansa nytkin. Oli jotenkin haikeeta tehdä hätäpäissään kymmenessä minutissa linjatsekkiä, kun sen lavan kytkemiseen meni jotenkin iäisyys.

Oli kyllä vaikein PA ihan miesmuistiin. Siellä oli jotain kasari RCF- torvikommuutteja lavan sivuilla. Master eku oli kyllä toosi villillä käppyrällä ja tiskinkin säädöt oli aika radikaaleja. Siltikin ja senkin vuoksi homma ei meinannu läjääntyä oikein millään. Bassoa tuli lavan suuntaisesti ihan hyvin kyllä, mutta heti keskilinjasta poiketessa kaikki hävis tyyten. Eikä asiaa auttanut kyllä sekään, ettei bändi kuulemma kuullut lavalla mitään.
Oli muuten tyrmistyttävää kuunneltavaa, kun menin auttamaan purussa kiipparistia, kysyi hän ihan asiallisesti monitorihenkilöltä, miksei hän saanut haluamaansa lujempaa monitoriinsa, kuului vastaus ensin: "Sulla taitaa olla kuulo menny?" Ja kun hän vakuutteli että ei kun ihan oikeesti sieltä ei tullut oikein mitään oli seuraava reaktio jotta: "Hei mä en jaksa kyllä kuunnella tollasta vittuilua yhtään!" Kannattais tarkistaa asennettaan ja paineensietokykyään tarkemmin. Ei täällä olla kiusallaan vaan ihan yhteistyöllä nää hommat tuppaa meneen. Ja jos ei kamat tai taidot riitä, niin ei siinä mitään, mutta pidetään edes se henki korkeella jookos?

No mutta jengi oli messissä ja pomppi villinä, mikä on kuitenkin aina se pääasia. Niitä vartenhan me ollaan duunissa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit